ειπαν

Published on 2 Σεπτεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Απίστευτο! Κυνηγετικοί Σύλλογοι καλύπτουν μέλη τους που κυνηγούν χωρίς άδεια!!!

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ – Εβδομαδιαίο κυνηγετικό έντυπο , ΄΄ημιανεπίσημο΄΄ και πολύστηριζόμενο όργανο της …κεντρικής επιτροπής των αιωνίων κυνηγοσυνδικαλιστών.

΄Εγραψε στην στήλη ‘’εμπιστευτικά’’ ο υπογράφων ως ΄΄Το καρφί΄΄ στο φύλλο της 2-9-2015

‘’Oρισμένοι κυνηγετικοί σύλλογοι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν νοοτροπία: αντί να βοηθάνε τους θηροφυλακες να κάνουν την δουλειά τους, εξυπηρετούν τους πονηρούς που περνάνε όλους τους υπόλοιπους για βλάκες, αφού αφτοί μπορούν να κυνηγάνε χωρίς άδεια! Και μόλις πιαστούνε στα πράσα από κάποιον δραστήριο θηροφύλακα, ρίχνουν ένα τηλέφωνο στον κυνηγετικό σύλλογο, οπότε η άδεια εκδίδεται αναδρομικά, με αποτέλεσμα να ….αθωώνονται στα δικαστήρια. Διαψεύσεις δεν θέλω, γιατί φέτος έχω νευριάσει πολύ με όλη την κατάσταση. Και από το άλλο φύλλο σκέπτομαι να αρχίσω να δίνω και ονόματα!΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr: Μετά το σκάνδαλο του Κ. Σ Κρεστένων όπου τα χρήματα των κυνηγών δεν έφταναν ποτέ στο Δασαρχείο, έχουμε και νέα σκανδαλώδη αποκάλυψη. Σύμφωνα λοιπόν με τα  ΄΄Κυνηγετικά Νέα΄΄ ορισμένοι, (προφανώς ΄΄αναγνωρισμένοι και συνεργαζόμενοι΄΄),  κυνηγετικοί σύλλογοι υποσκάπτουν το έργο των θηροφυλάκων και κάνουν πλάτες σε λαθροθήρες, μέλη τους, που κυνηγούν χωρίς άδεια! Και δεν είναι μόνο αυτό εξαπατούν και την δικαιοσύνη εκδίδοντας αναδρομικά άδειες (πως άραγε;) ώστε όταν η υπόθεση (αν) φτάσει στα δικαστήρια οι  ΄΄πονηροί΄΄ να αθωώνονται.  Όταν λοιπόν  οι Κ. Σύλλογοι δεν είναι Σύλλογοι αλλά εκδοτήρια αδειών, με το σύστημα franchise και τις ευλογίες  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αυτά τα απαράδεκτα θα συμβαίνουν πάντα.

Ζητείται εισαγγελέας!

Δείτε: Τρωκτικά στα ταμεία των Κυνηγετικών Οργανώσεων!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας