Published on 27 Σεπτεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

Εντυπωσιακό video με Hilux!

Δείτε ένα εντυπωσιακό video στο οποίο πρωταγωνιστεί το Toyota Hilux με φόντο το επιβλητικό τοπίο του λατομείου Καράρα της Ιταλίας.

Πριν λίγο καιρό είδαμε και επισήμως το νέο Toyota Hilux για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά, όλες τις πληροφορίες εδώ.

 Αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει εκ νέου το πικ απ της Toyota, καθώς πρωταγωνιστεί σε ένα εντυπωσιακό video το οποίο έχει γυριστεί σε λατομείο της πόλης Καράρα στην Ιταλία.

Δείτε ακόμη: Τα καλούδια του νέου Hilux

Οδηγός του είναι ο Μάρτιν Ιβάνοφ, τον οποίο γνωρίζουμε από τη συμμετοχή και τη νίκη του στο “Taurus World Stunt Awards”.

Υπενθυμίζουμε πως από το 1968 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Toyota Hilux έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς οι συνολικές πωλήσεις του ιαπωνικού Pick-Up ανέρχονται σε περισσότερα από 16 εκ. οχήματα εκ των οποίων, τα 787.000 έχουν διατεθεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για το Hilux ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Παράλληλα, περιττεύει να αναφέρουμε πως το Toyota Hilux αποτελεί τον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών όπου κυριαρχεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας τουλάχιστον.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας