αυτοκινητα

Published on 28 Σεπτεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Που πας χωρίς οδική βοήθεια;

κείμενο-φώτο: Ακτήμων Κυνηγός

Αναμφίβολα οι κυνηγοί περιλαμβάνονται στους πλέον πολυταξιδεμένους πολίτες αυτής της χώρας και δίκαια χαρακτηρίζονται ως …χιλιομετροφάγοι. Φυσικό είναι λοιπόν ως ταξιδευτές να έχουν περισσότερες πιθανότητες να (ξε)μείνουν κάποια στιγμή από μηχανική βλάβη του οχήματος τους σε ξένα μέρη και τόπους. Για αυτό λοιπόν η οδική βοήθεια είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τα οποία πρέπει να έχει προνοήσει ο κυνηγός, πριν αρχίσει τις εξορμήσεις του ανά την επικράτεια.

autokinito

Αντίθετα από όσα θυμούνται οι παλιότεροι σήμερα η συνδρομή σε μια εταιρεία οδικής βοήθειας είναι πάμφθηνη. Ακόμα φτηνότερη είναι όταν εμπεριέχεται στο ασφάλιστρο του αυτοκινήτου και ξεκινά περίπου από 20 ευρώ ετησίως. Εξαρτάται από την ασφαλιστική εταιρεία, το βάρος του ονόματος της  και φυσικά τις παροχές. Αν π.χ ταξιδεύετε συχνά στη Βουλγαρία για κυνήγι και θέλετε διεθνή κάλυψη οδικής βοήθειας είναι λογικό να πληρώσετε  κάτι τις παραπάνω.

Το χειρότερο όμως σενάριο είναι να μείνετε στην Πέρα Ραχούλα και να μην έχετε προνοήσει καμία κάλυψη… βοήθεια. Την …πατήσατε. Θα σας κοστίσει, αναλογικά, ο κούκος αηδόνι. Και πάλι θα εξυπηρετηθείτε αλλά θα ..τιμωρηθείτε πληρώνοντας την βοήθεια, όποτε (αν) έρθει, με χρυσάφι. Για αυτό μην το αμελείτε. Τηλεφωνήστε στον ασφαλιστή σας και ζητήστε του να σας χρεώσει με ασφάλιστρα για παροχή οδικής βοήθειας. Κάντε το τώρα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας