εκθεσεις

Published on 10 Οκτωβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Τα καλύτερα …πουλόσκυλα της Έκθεσης του ΚΟΕ!

επιμέλεια-φωτο kynoclub.gr

bigone

www.specialanimalfoods.gr

Με την συμμετοχή 26 σκύλων φέρμας, σε σύνολο 480 συμμετοχών από όλες τις φυλές, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της τριήμερης έκθεσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος που διεξάγεται στο MEC στην Παιανία από 9 έως 11 Οκτωβρίου.

Τις περισσότερες συμμετοχές με βάση τον κατάλογο της έκθεσης είχαν τα Πόιντερ με εννέα σκύλους και ακλούθησαν τα Επανιέλ Μπρετόν με επτά. Τα Αγγλικά Σέττερ είχαν συμβολική συμμετοχή, με ένα σκύλο αν και είναι η πολυπληθέστερη φυλή σε γεννήσεις και εγγραφές στα γενεαλογικά βιβλία  του ΚΟΕ. Μια συμμετοχή είχαν και τα Γκόρντον Σεττερ ενώ τα Ιρλανδικά Σεττερ παρουσιάστηκαν με τέσσερις σκύλους ενώ από δυο συμμετοχές είχαν τα Κούρτσχααρ και τα Βαιμαράνερ.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για τον καλύτερο της ομάδος 7 -στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι φυλές φέρμας σύμφωνα με την κυνολογική κατάταξη της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας -ανέβηκε ένα Κούρτσχααρ.

Είναι ο Ιkaros of Verginas Gold Sun με εκτροφέα και ιδιοκτήτη τον κ Κώστα Καλφόπουλο. Ο Ιkaros …παραξενεύει πολλούς κυνόφιλους με το σπάνιο χρώμα του μια και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα Κούρτσχααρ να κυριαρχεί το καστανό ή το καστανολευκόστικτο χρώμα και όχι το λευκό όπως συμβαίνει με τον  Ιkaros

kourtsxaar

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ένα Επανιέλ, ο πρωταθλητής Loqo del dnd Serbia των Αθ Θεοχαρη και Γιάννη Φραγκίδη. Πρωταθλητής είναι και ο τρίτος σκύλος που ανέβηκε στο βάθρο και ήταν ο Ιρλανδικός Σέττερ Beaubriars For Your Eyes Only του κ Β. Μοτσακου με κυναγωγό τον Γιάννη Βλάχο. Στην τέταρτη θέση των καλύτερων της ομάδος ανέβηκε ένα Βαιμαράνερ από την Ιταλία.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας