αυτοκινητα

Published on 16 Οκτωβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Aυτό είναι το διπλοκάμπινο της FIAT….

Προς το παρόν οι πληροφορίες που αφορούν το Toro δεν είναι πολλές, αλλά εν τούτοις η Fiat αναφέρει ότι το νέο της μοντέλο θα έχει μήκος 4.915 χλστ, ενώ θα μπορεί να μεταφέρει φορτίου έως και ένα τόνο, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί στην καμπίνα του έως και πέντε επιβάτες. Και με άνεση και πολυτέλεια που δεν θα έχει τίποτε να ζηλέψει από τα λοιπά επιβατικά αυτοκίνητα.

Το διπλοκάμπινο pick up κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στο Jeep Renegade, αν και από επίσημα χείλη τίποτε δεν έχει ακουστεί. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα το κινούν, θα έχουμε έναν κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων με 138 ίππους, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ένας κινητήρας πετρελαίου 2 λίτρων με απόδοση 170 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κι ενός αυτόματου, ενώ το Toro θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Fiat Toro αναμένεται να γίνει εντός των ημερών, με το εμπορικό του λανσάρισμα να πραγματοποιείται είτε στα τέλη αυτού του έτους, είτε στις αρχές του 2016.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας