κυνηγετικα-οπλα

Published on 25 Οκτωβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Επίδομα αγοράς όπλων χορηγεί δήμαρχος στην Ιταλία!

Ο δήμαρχος Τζιανκαλούκα Μπιονάνο, προερχόμενος από την «Λέγκα του Βορρά», υποσχέθηκε ότι θα επιδοτεί με 250ευρώ την αγορά όπλου, ποσό που αντιστοιχεί στο 30% του συνολικού κόστους.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook, το συγκεκριμένο μέτρο στοχεύει στην παρότρυνση προς τους πολίτες «να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους με κάθε μέσο από τους εγκληματίες, τους οποίους η κυβέρνηση “πριμοδοτεί” με τον νέο νόμο αποσυμφόρησης των φυλακών, αντί να προστατεύει τους νομοταγείς ιταλούς».
O ηγέτης της, Ματέο Σαλβίνι, αντέδρασε με οργή στην εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται σε βάρος συνταξιούχου στο Μιλάνο ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο του έναν ρουμάνο διαρρήκτη που εισέβαλλε στην οικία του.
Ο Σαλβίνι χαρακτήρισε «παράλογη» την εισαγγελική έρευνα και χρησιμοποίησε το hashtag #I’mwithfrancesco στο Twitter για να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τον δράστη.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2007, τουλάχιστον επτά εκατομμύρια όπλα βρίσκονται σε κυκλοφορία στην Ιταλία, με το 12% των πολιτών να είναι κάτοχοι φονικών όπλων.
Η οπλοκατοχή στην Ιταλία υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες που ορίζουν ότι μία σειρά από διαφορετικές άδειες είναι απαραίτητες για την απόκτηση και χρήση όπλου.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας