αυτοκινητα

Published on 12 Νοεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Το νέο Navara σε όλο του το μεγαλείο (Video)

Η Nissan αποκάλυψε τη νέα γενιά του δημοφιλούς Navara. Εμφανισιακά, το νέο pick-up των Ιαπώνων διαθέτει μια περισσότερο ραφιναρισμένη σχεδίαση, υιοθετώντας τη σχήματος «V» εμπρόσθια γρίλια της μάσκας με μπόλικες πινελιές χρωμίου, ενώ highlight αποτελούν τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Οι εξωτερικοί καθρέπτες φιλοξενούν πλέον τα φλας, ενώ η παλέτα των χρωμάτων έχει εμπλουτιστεί με τα νέα χρώματα Savannah Yellow και The Earth Bronze, τα οποία συνδυάζονται με μαύρη κεντρική κολόνα και καθρέπτες χρωμίου.

Screen Shot 2015-11-12 at 09.56.28

Ολική είναι η μεταμόρφωση του εσωτερικού, όπου φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί υλικά καλύτερης ποιότητας, ενώ στο ταμπλό έχουν μπει πινελιές όψης αλουμινίου. Ο πίνακας οργάνων έχει αποκτήσει οθόνη TFT, στην οποία απεικονίζονται πλήθος λειτουργιών.

Το Nissan NP300 Navara είναι χτισμένο σε ένα ξαναδουλεμένο σασί υψηλής αντοχής, ενώ αναβαθμισμένη υπόσχονται οι άνθρωποι της Nissan πως είναι η ανάρτηση φύλλων σούστας. Ο κύκλος στροφής του τιμονιού έχει μειωθεί, γεγονός που αυξάνει την αστική ευχρηστία του νέου pick-up της Nissan.

Screen Shot 2015-11-12 at 09.56.34

Ανανεωμένος είναι ο 4κύλινδρος DOHC diesel κινητήρας των 2,5 λτ., ο οποίος προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης: με 163 ίππους και 403 Nm ή με 190 ίππους και 450 Nm. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, ο αναβαθμισμένος κινητήρας είναι οικονομικότερος κατά 11% από πριν, ενώ το Νavara θα διατίθεται με ένα ανανεωμένο 4κύλινδρο μοτέρ βενζίνης 2,5 λτ. Αμφότερα τα σύνολα, συνεργάζονται με 6άρι μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Screen Shot 2015-11-12 at 09.56.44

Το σύστημα 4×4 μπορεί να ενεργοποιηθεί εν κινήσει, ενώ συνοδεύεται από πλήθος επικουρικών συστημάτων όπως τα Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist και Active Brake Limited Slip.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας