επικαιροτητα

Published on 17 Νοεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Κλήρωση! Αυτός είναι το όνομα του τυχερού που κερδίζει τα 500 φυσίγγια R12

Ο τυχερός κυνηγός που κερδίζει τα 500  φυσίγγια  R12  της DORKAS που ήταν το έπαθλο της κλήρωσης του kynoclub.gr  είναι ο κ. Δαρδαμάνης Ιωάννης από την Πρέβεζα. Ο κ Δαρδαμάνης, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος μηχανικός, είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πρέβεζας καθώς και του τοπικού Κυνοφιλικού Ομίλου. Έχει στην κατοχή του δυο Επανιέλ Μπρετόν και εργάζεται ως Διευθυντής Λειτουργίας και Συντήρησης της Υποθαλάσσιας Ζεύξης Ακτίου Πρέβεζας.

Τα φυσίγγια που κέρδισε  ο κ Δαρδαμάνης είναι προσφορά της ελληνικής εταιρείας DORKAS και θεωρούνται από τα πλέον αξιόπιστα της παγκόσμιας αγοράς.

Το όνομα του τυχερού  επιλέχτηκε, από την ηλεκτρονική κληρωτίδα, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα ελλήνων κυνηγών που έστειλαν έγκαιρα την συμμετοχή τους με email.

Μείνετε συντονισμένοι στο kynoclub.gr  το πλέον μαζικό και  έγκυρο μέσο ενημέρωσης των χιλιάδων ελλήνων κυνηγών και επωφεληθείτε από τις προσφορές που θα βρείτε στις αναρτήσεις του.

Το kynoclub.gr  ετοιμάζει και νέες κληρώσεις με πλούσια δώρα στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κανένα απολύτως κόστος ή υποχρέωση όλοι οι Έλληνες κυνηγοί και κυνόφιλοι..

Δείτε: http://www.dorkas.net/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας