αυτοκινητα

Published on 30 Νοεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Ανανεωμένο Isuzu D-Max

Το Isuzu D-Max αποτελεί μια από τις πιο πλήρεις επιλογές στην κατηγορία των Pick-Up και στην ελληνική αγορά ωστόσο, η σημαντική ανανέωση του έντονου ανταγωνισμού που περιλαμβάνει τις νέες γενιές των Nissan Navara,Ford Ranger, Mitsubishi L200 και Toyota Hilux, δεν επιτρέπει την ιαπωνική εταιρεία να… επαναπαυθεί στις δάφνες της.

Για τον λόγο αυτό, μια –έστω μερική- ανανέωση του D-Max θεωρείται επιβεβλημένη και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της Isuzu με την πρόσφατη επίσημη παρουσίαση ενός περιορισμένου facelift του μοντέλου, για την αγορά της Ταϊλάνδης, όπου και παράγεται εξάλλου.

Οι κυριότερες τροποποιήσεις στην εξωτερική σχεδίαση του D-Max M.Y. 2016 εστιάζονται στα νέα φωτιστικά σώματα και την επανασχεδιασμένη μάσκα ενώ, αλλαγές υπάρχουν στην αισθητική των πίσω φωτιστικών σωμάτων και της πόρτας του χώρου φόρτωσης.

Νέος πετρελαιοκινητήρας 1,9λτ.
Ωστόσο, τα σημαντικά νέα για το Isuzu D-Max του 2016 εστιάζονται κυρίως στις επιλογές κινητήρων με τους οποίους θα προσφέρεται.

Συγκεκριμένα, η Isuzu παρουσίασε το D-Max facelift με ένα εντελώς νέο -4κύλινδρο- πετρελαιοκινητήρα 1,9λτ. με την ονομασία «1,9 Ddi Blue Power».

Η κωδική ονομασία του συγκεκριμένου μηχανικού συνόλου είναι η «RZ4E-TC» και αποδίδει μέγιστη ισχύ 150 ίππων στις 3.600 σ.α.λ. και ροπή 350 Nm από τις 1.800 – 2.600 σ.α.λ.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας