κυνικος

Published on 4 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Οι εκλογές για αρχηγό στην Νέα Δημοκρατία και στις Κυνηγετικές Οργανώσεις. Ομοιότητες και διαφορές…

γράφει ο Κυνικός

Oσο και αν φαίνεται παράδοξο συμβαίνει. Ο νεοδημοκράτης ή ο ΄΄πασόκος΄΄ έχουν το δικαίωμα  να εκλέξουν τον  πρόεδρό του κόμματος τους. Oπως  και όλοι οι έλληνες πολίτες τον δήμαρχο, τον περιφερειάρχη ή τον πρωθυπουργό απ ευθείας με την ψήφο τους… Αυτό λοιπόν το αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα της εκλογής του προέδρου τους ΔΕΝ το έχουν οι 170.000 έλληνες κυνηγοί!

Όχι μόνο δεν μπορούν να εκλέξουν τον ηγέτη τους, που είναι ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αλλά ούτε καν τις διοικήσεις των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών.  Και αυτό παρά το γεγονός ότι πληρώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συνδρομές τόσο για την ΚΣΕ όσο και  για τις Κυνηγητικές Ομοσπονδίες!

Το μόνο δικαίωμα ψήφου που έχει ο Έλληνας κυνηγός είναι για την ανάδειξη διοίκησης του Κυνηγετικού του Συλλόγου στον οποίο όμως  είναι υποχρεωτικά μέλος!!! Ούτε καν το αυτονόητο δικαίωμα ελεύθερης επιλογής Συλλόγου, στον οποίο θέλει να ενταχτεί, δεν έχει ο Έλληνας κυνηγός. Όλα αυτά τα άκρως αντιδημοκρατικά (και σατανικά σχεδιασμένα) είναι ρυθμισμένα από τα χουντογενή  καταστατικά με βάση τα οποία λειτουργούν όλες οι ΄΄συνεργαζόμενες΄΄ με το Υπουργείο Περιβάλλοντος  Κυνηγετικές οργανώσεις και κανένας κυνηγοπατέρας δεν θέλει να αλλάξουν!  Και οχι μόνο δεν θέλουν να αλλάξουν αλλά φτάνουν στο σημείο να ….αφορίζουν όσους μιλούν για εκσυγχρονισμό και εκδημοκρατισμό των χουντικών καταστατικών.

vivlio

Το  εκλογικό σύστημα της πυραμίδας, όπου δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι εκλέκτορες, έχει αποδειχτεί ότι τους μόνους που ευνοεί είναι οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές και ιδιαίτερα  τους μόνιμους κατοίκους  Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης κ.λ.π. που αυτοδικαίως καταλαμβάνουν τις  θέσεις κλειδιά των προέδρου, αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα!

–Είναι πραγματικά προκλητικό λοιπόν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης 170.000 κυνηγών να  εκλέγονται  μόνο από 30 και 40 άτομα και συνεχώς επί  20 και 30 χρόνια! Ελάχιστοι ΚΥΝΗΓΟΊ γνωρίζουν πότε έχει εκλογές η ΚΣΕ ή οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες. Είναι πραγματικά προκλητικό τα ίδια πρόσωπα να βρίσκονται στις ίδιες θέσεις επί 20, 30 η 35 χρόνια! Ακόμα και ΄΄ηγέτες΄΄ όπως οι Τσαουσέσκου, Εμβέρ Χότζα, Σαντάμ Χουσείν κ.λ.π. έμειναν λιγότερα χρόνια στην εξουσία.

–Όσο για αποτελέσματα εκλογών, οικονομικούς απολογισμούς κ.λπ. αυτά είναι προφανώς επτασφράγιστα μυστικά… Ποτέ δεν τα είδαμε δημοσιευμένα στον τύπο και στις επίσημες ιστοσελίδες των ανώτερων Κυνηγετικών Οργανώσεων. Και ας έχουν καταβάλει όλοι οι κυνηγοί την υποχρεωτική τους συνδρομή και ας έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν που χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα τους…

karamanlis

Οι φωτογραφίες έχουν αντληθεί από το διαδίκτυο όπου εμφανίζουν τον γνωστό πασπαρτού κυνηγοσνδικαλιστή, και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, να ΄΄σκίζεται΄΄  στις ποδιές των αρχηγών!  Λεπτομέρεια ο κ Σταθόπουλος είναι ταυτόχρονα μέλος των διοικήσεων της ΚΣΕ, της Δ ΚΟΣΕ και του 2ου Κυνηγετικού Συλλόγου! Η πυραμίδα που λέγαμε…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας