αγριοχοιρος

Published on 5 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Ρώσος κυνηγός έπιασε κάπρο 500 κιλών!

ο περιστατικό συνέβη Παρασκευή και 13 του Νοέμβρη που μας πέρασε, μια ημέρα που για πολλούς που πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες θεωρείται άτυχη, όμως όχι για των Ρώσο κυνηγό Peter Maximov.

Η ημέρα αυτή για τον Peter, κυνηγό από το Τσελιαμπίνσκ της Ρωσίας, θα είναι η πιο τυχερή μέρα της καριέρας του μιας και το αγριογούρουνο που σκότωσε στην οροσειρά των Ουραλίων ζυγίζει κάτι παραπάνω από 500 κιλά.

Ο 36χρονος κυνηγός την ημέρα εκείνη πήγε στο δάσος όπου κυνηγάει τα τελευταία χρόνια κάνοντας ότι και σε κάθε άλλο κυνήγι του. Σε ένα ξέφωτο άφησε φρούτα και ξυρούς καρπούς, και στην συνέχεια έστησε καρτέρι περίπου 100 μέτρα από το ξέφωτο περιμένοντας κάποιο αγριογούρουνο να κάνει το λάθος και να ξεμυτίσει.

Ο κάπρος που αντίκρισε μετά από λίγη ώρα τον άφησε κυριολεκτικά άφωνο. Χωρίς να διστάσει τον πυροβόλησε πετυχαίνοντας τον πολύ εύκολα λόγο και του μεγάλου όγκου του στόχου, όμως το ζώο τράπηκε σε φυγή χωρίς να φανεί να επηρεάζεται και πολύ από την ειδική σφαίρα για αγριογούρουνα που το βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Peter στα λεπτά παγωμάρας και τρομάρας που πέρασαν, αποφάσισε πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να φωνάξει τον δασοφύλακα φίλο του για να το ψάξουν και να το αντιμετωπίσουν μαζί. Οι δύο άνδρες πέρασαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του, κάτι που τελικά κατάφεραν αφού βρήκαν σταγόνες από αίμα που τους οδήγησαν στο μονοπάτι που είχε πάρει.

Βρήκαν το πληγωμένο ζώο ακόμα ζωντανό να κάθετε όρθιο και ακίνητο. Ο Maximov σημάδεψε και του ξανά έριξε χωρίς αυτή την φορά να είναι κριμένος, και πιστεύοντας πως άλλη μια σφαίρα στο κεφάλι θα ήταν και η χαριστική βολή. Όμως όπως αποδείχθηκε έκανε μεγάλο λάθος.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει το άγριο ζώο που πλέων τους είχε δει, και να το κάνει να στραφεί εναντίων τους συγκεντρώνοντας την εναπομείναντα δύναμή του. Οι δύο άντρες κρύφτηκαν πίσω από κάτι δέντρα και άρχισαν να αδειάζουν τα όπλα τους προς το μέρος του ζώου.

Το θήραμα αφού πόζαραν μαζί του για μερικές φωτογραφίες, αναγκάστηκαν να το δέσουν και να το σύρουν πίσω στο χωριό τους μιας και δεν υπήρχε τρόπος να το ανεβάσουν στην καρότσα που ούτος η άλλος δεν χώραγε.

Read more: http://www.allweirdstories.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας