υδροβια

Published on 16 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Απαγορεύσεις κυνηγίου για μια πενταετία σε υδροβιότοπους της Λάρισας!

επιμέλεια Φώτο: kynoclub.gr

Mετα από εισήγηση του προϊσταμένου θήρας  του Δασαρχείου Λάρισας και εντολή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Δασάρχης Λάρισας Αστέριος Γκάτσικος με την υπ αριθμ. 31332  απόφαση υπέγραψε την απαγόρευση του κυνηγίου  όλων των θηραμάτων επί μια πενταετία, μέχρι 27−11−2020, στους κάτωθι ταμιευτήρες νερού που κατασκευάστηκαν για αρδευτικούς σκοπούς ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ως υγροβιότοποι:

  1. Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού περιοχής Καλαμακίου, έκτασης 2208,57 στρ. που βρίσκεται στο 3ο km της Βόρειας πλευράς του επαρχιακού δρόμου Αχίλλειου − Καλαμακίου καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού.
  2.  Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού πε− ριοχής Ναμάτων, έκτασης 1034,01 στρ. που βρίσκεται 850μ Βορειανατολικά του χωριού Νάματα καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού.
  3. Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού περιοχής Πλατυκάμπου, έκτασης 311 στρ. που βρίσκεται 1500 μ Βορειανατολικά του χωριού Πλατύκαμπος καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας