αυτοκινητα

Published on 16 Ιανουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Θα μπει στην παραγωγή το αγροτικό της Jeep;

Σε σχεδόν τρία χρόνια από σήμερα θα λανσαριστεί ένα Jeep που στο πίσω μέρος του δεν θα έχει καθίσματα αλλά… μια καρότσα, όπως επιβεβαίωσε από το μακρινό Ντιτρόιτ με δηλώσεις του ο Mike Manley, ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Οι φήμες υπάρχουν για να επιβεβαιώνονται και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει πιο επίσημο πρόσωπο για να πει πως το pick-up της Jeep θα περάσει στην παραγωγή και θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του Wrangler. Το τελευταίο θα λανσαριστεί το 2017, οπότε το αγροτικό της Jeep θα κυκλοφορήσει λογικά ένα χρόνο αργότερα. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα δύο 4×4 θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρίας, στο Οχάιο.

Παράλληλα, ο Mike Manley είπε στην The Detroit News πως το νέο SUV της Jeep θα παρουσιαστεί στις 25 Μαρτίου, στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το νέο μοντέλο θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot, ενώ θα χρησιμοποιηθεί μία από τις δύο ονομασίες. Ακόμη οι ιθύνοντες της Jeep δεν έχουν καταλήξει μιας και η ονομασία Compass είναι δημοφιλέστερη… διασυνοριακά, αλλά η Patriot ακούγεται… πιο πατριωτική!

Πηγή: http://www.newsauto.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας