αγωνες

Published on 20 Ιανουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Aποχωρεί ο Γιάννης Μαθιόπουλος από την αγωνιστική κυνοφιλία!

Γράφει ο Νάσος Φωτακόπουλος

Ασφαλώς είναι μια είδηση που φέρνει μελαγχολία. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων Μεγάλης Έρευνας του Λαγκαδά ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής κυνοφιλίας, ο Γιάννης Μαθιόπουλος,  δηλώνει ότι αποχωρεί από τα τερέν. Η αποκλειστική δήλωση του στο kynoclub.gr δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.

-΄΄Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου και την προσφορά μου στην ελληνική αγωνιστική κυνοφιλία΄΄ δηλώνει και ξεκαθαρίζει: ΄΄Έχω ήδη ενημερώσει τον Θοδωρή Μαυρίδη για την απόφαση μου και έχω εκφράσει την θέληση μου  να παραμείνουν οι σκύλοι μου στα χέρια του και στο δικό του καμιόνι. Άλλωστε αυτός τους έχει φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και αυτός έχει πλέον τον πρώτο λόγο΄΄.

-Φανερά προβληματισμένος και μάλλον απογοητευμένος έδειχνε ο Γιάννης Μαθιόπουλος όταν έκανε τις δηλώσεις του στο μικρόφωνο του kynoclub.gr . Oσο και να τον πιέσαμε αρνήθηκε πολύ ευγενικά να αναφερθεί στις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση. Είμαστε όμως σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι πικρίες που είχε εκφράσει στο παρελθόν για την συμπεριφορά ορισμένων πρόσωπων, τα οποία βρίσκονται στην κυνοφιλία μόνο για το συμφέρον τους, δεν ξεχάστηκαν ποτέ…. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε περισσότερα, τούτη την ώρα, για όλα όσα οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησης τον Γιάννη Μαθιόπουλο. Ελπίζουμε μόνο να αναθεωρήσει  την απόφαση του γιατί η ελληνική κυνοφιλία τον έχει ανάγκη και όχι το αντίστροφο…

Διαβάστε στο λινκ (Γιάννης Μαθιόπουλος: Περδικοκυνηγός και κυνόφιλος! ) μια παλιότερη συνέντευξη του Γιάννη Μαθιόπουλου στον Νίκο Φωτακόπουλο και γνωρίστε τον καλύτερα μέσα από όσα προφητικά είχε πει πριν μερικά χρόνια.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας