αυτοκινητα

Published on 28 Ιανουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

To αγροτικό της Mercedes!

Σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ που αφορά το “αγροτικό” της Mercedes-Benz καθώς μαθαίνουμε διαρκώς νέες πληροφορίες. Οι τελευταίες αφορούν την ονομασία του η οποία θα είναι η X-Class ή η Z-Class, με την πρώτη να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Το γερμανικό pick up θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Renault-Nissan σε Αργεντινή και Ισπανία και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2019.

Οι δύο εταιρείες, Mercedes και Nissan έχουν ανακοινώσει από καιρό πως θα συνεργαστούν αφού η Nissan έχει ήδη στην γκάμα της το άκρως επιτυχημένο Navara. Το γερμανικό μοντέλο θα εξελιχθεί και θα σχεδιαστεί από την Daimler, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, ενώ θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Mercedes-Benz αλλά και το πάτωμα του Navara.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Daimler Δρ. Dieter Zetsche πρόκειται για μία ραγδαία ανερχόμενη κατηγορία και χάρη στη συνεργασία Renault-Nissan θα μειωθεί δραστικά ο χρόνος και το κόστος παραγωγής.

Από την άλλη ο CEO της Renault-Nissan κος Carlos Ghosn επεσήμανε πως το έργο αυτό θα επιτρέψει τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων.

Να τονίσουμε πως το pick up της Mercedes θα είναι ένα παγκόσμιο προϊόν καθώς θα πωλείται εκτός από Ευρώπη και ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική, στη Νότια Αφρική και στην Αυστραλία. Όσον αφορά τα μοτέρ της, ακόμη είναι πολύ νωρίς για συγκεκριμένα πράγματα, το πιθανότερο όμως είναι να έχει πετρελαιοκινητήρες τους οποίος θα δανείζεται από την G-Class.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας