αγωνες

Published on 7 Φεβρουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αγώνες Ελληνικών Ιχνηλατών στο Σχιστό του όρους Αιγάλεω!

κείμενο-φωτο: Νίκος Φωτακόπουλος

Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας που παρά των …συνωστισμό από κυνηγούς που εκπαίδευαν τα σκυλιά τους εξελίχτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο. Η  βροχή που έπεφτε όλη την νύχτα σταμάτησε λίγο πριν το ξημέρωμα δημιουργώντας έτσι κατάλληλες συνθήκες για ένα αγώνα ιχνηλατών που περιελάμβανε έξι συμμετοχές εκ των οποίων δυο σε ζευγάρια και τέσσαρις συμμετοχές σε ατομικό επίπεδο. Στο τέλος του αγώνα οι κριτές των δυο τερέν έκαναν δυο βαθμολογήσεις που για με το πρώτο τερέν ήταν ο Ερμής του κ Γιώργου Παπαχρήστου που συγκέντρωσε 164 βαθμούς και αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του Αγώνα με χαρακτηρισμό Εξαίρετος για δε το δεύτερο τερέν ήταν το ζεύγος Sofi & Psinakis Grammou του κ Φιλιππή που συγκέντρωσε 157 βαθμούς και τον χαρακτηρισμό Πολύ Καλός.

ixnilates1Ο Ερμής, νικητής του Αγώνα, του κ Γιώργου Παπαχρήστου που συγκέντρωσε 164 βαθμούς και χαρακτηρισμό Εξαίρετος

Τις αξιολογήσεις των κριτών και την επί μέρους βαθμολογήσεις για την κάθε εργασία (φωνή, καταδίωξη κ.λ.π) μπορείτε να τις διαβάσετε στα φύλλα του ΄΄Ζωοτεχνικού Ελέγχου” που μάλλον πρέπει να μετονομαστούν σε φύλλα “Κυνοτεχνικού Ελέγχου”.

ellinikosixnilatis2Το ζεύγος Sofi & Psinakis Grammoy του κ Φιλιππή που συγκέντρωσε 157 βαθμούς και τον χαρακτηρισμό Πολύ Καλός.

kritesΟι κριτές .κ. Ισίδωρος Θεοδωράκης, Αθανάσιος Γκόπης και Αθανάσιος Παπαγεωργίου

Το φύλλο αξιολόγησης του Ερμή

agwnes1

Το φύλλο αξιολόγησης του ζεύγους Sofi & Psinakis Grammou

agwnes


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας