αγωνες

Published on 2 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Εκλέκτορας για κλάματα…

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Η απόφαση του κριτή δεν αμφισβητείται. Του εκλέκτορα όμως και αμφισβητείται και σχολιάζεται. Και πολύ περισσότερο αμφισβητείται και σχολιάζεται όταν ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος βρετανικών φυλών για το Κύπελλο Ευρώπης δεν έχει καν το δικαίωμα να κρίνει Πόιντερ & Σεττερ και πολύ περισσότερο Αγώνες Μεγάλης Έρευνας. Όταν όμως είσαι …χοντρόπετσος δεν έχεις κανένα  πρόβλημα να δηλώσεις οτι είσαι τάχα μου κριτής και μάλιστα κριτής Μεγάλης Έρευνας. Μεγάλο θράσος λοιπόν και όχι μόνο. Και αφου το θράσος ειναι μεγάλο και απύθμενο λογικό είναι να φροντίζεις πρώτα τους κολλητούς σου. Όπως ακριβώς έκανε ο κ Ψυχαρης που άφησε εκτος Εθνικής πολυ πιο άξια σκυλιά  όπως είναι ο Don Sirtouf των Σβεστονώφ/Μαυρίδη, η Ciao Sirtouf  των Δακουτρού-Φωτεινού/Παυλίδη, η Perla των Πάντα/Μανωλάκη  ο Legolas di Ioannina των Δακουτρού-Φωτεινού/Παυλίδη,  ή ο  Kroll των Γιοχάλα-Πάνου/Μανωλάκη για να βάλει στην Εθνική την . Lamia di Ioannina  του κολλητού του Στέλλιου Αποστολάκου που  φέτος ήταν ουραγός σε αποτελέσματα και βαθμολογική κατάταξη. Αρκεί να σημειώσουμε ότι στην Εθνική ομάδα των Πόιντερ Μεγάλης Έρευνας με εκλέκτορα τον κ. Νικό Φαιτά, η Lamia και ο κ Αποστολακος δεν μπήκαν καν στην βασική ομάδα παρά  μόνο ως αναπληρωματικοί! Στην Φώτο βλέπετε τον τρόπο που ο κ Ψυχάρης ΄΄ειδε΄΄ τους σκύλους που επέλεξε. Μπράβο δάσκαλε που δίδασκες εσύ που έλεγες τους άλλους κριτές λαμόγια!

apostol1Σημειωση 1: Και ενω όλοι περίμεναν απο τον κ Αποστολάκο να παραιτηθει απο την επιλογή του στην Εθνική, μετα τον σάλο που ξεσηκώθηκε, αυτός καμώθηκε οτι δεν κατάλαβε τίποτα επιβεβαιώνοντας ετσι και την δική του συμμετοχή στην αδικία εις βάρος των συναδέλφων του.

Σημείωση: Το γεγονος οτι ο κ Ψυχαρης και ο κ Αποστολάκος σπονσονάρονται απο την ιδια εταιρεία σκυλοτροφών ενω οι περισσότεροι σκυλοι που αφησε εκτός Εθνικης χορηγούνται απο τον σπόνσορα του ΟΚΑΔΕ κ Σβεστονώφ κρινεται ως εντελώς συμπτωματικό!

δείτε: Οι κριτές-λαμόγια του Λαγκαδά!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας