επικαιροτητα

Published on 7 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Σεμινάριο & Αγώνες στην Φλώρινα!

O νεοσύστατος Κυνοφιλικός Όμιλος Φλώρινας σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φλώρινας διοργανώνει Κυνηγετικό & Κυνοφιλικό σεμινάριο και Αξιολόγηση σκύλων φέρμας με θήραμα το ορτύκι.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα το λαγό την βιολογία και το κυνήγιο του. Ομιλητής θα είναι ο κ Γιάννης Ισαάκ επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας.  Θράκης. Δεύτερο θέμα του σεμιναρίου θα είναι οι σκύλοι φέρμας και οι ιχνηλάτες με ομιλητές τους Νίκο Φωτακόπουλο και Μάριο Λουλουδάκη.

Ο Νίκος Φωτακόπουλος είναι δημοσιογράφος επί κυνηγετικών θεμάτων, εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ, κριτής μορφολογίας και Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων σκύλων φέρμας και ιχνηλατών.

Ο Μάριος Λουλουδάκης είναι επιτυχημένος εκτροφέας Πόιντερ και επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων Αγώνων και Κυνηγίου. Επανειλημμένα σκύλοι εκτροφής και εκπαίδευσης του έχουν επιλεγεί για να στελεχώσουν Εθνικές Ομάδες ενώ πριν λίγες ημέρες  κατέκτησε το Nτέρμπι 2016 με το Πόιντερ Geissa tou Giappou.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα διεξαχθούν ανεπίσημοι αγώνες (αξιολόγηση) για ηπειρωτικές και βρετανικές φυλές με θήραμα το ορτύκι. Ώρα συνάντησης 09.00

Χορηγός των εκδηλώσεων είναι η εταιρεία DORKAS και οι τροφές PROPAC

Xορηγός επικοινωνίας KYNOCLUB.GR

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής:

τηλ. 6945.872077, 6986.625579, 6974.350470

Facebook: Αρτεμις Κυνηγετικος Συλλογος Φλωρινας

florina

 

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας