ειπαν

Published on 11 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Τεχνοφοβικοί κυνηγοσυνδικαλιστές και κυνηγοεκδότες παλαιάς κοπής!

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΔΗΜΟΣ (Δημοσιογράφος επί κυνηγετικών θεμάτων και ειδικός τα κυνηγετικά όπλα).

Έγραψε στο facebook σχολιάζοντας την ανάρτηση του kynoclub.gr  με τίτλο: Γιατί φοβάται ο κ. Παπαδόδημας το internet;

Nikitas Kypridemos Το χαρτί έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν το κατανοούν οι τεχνοφοβικοί και οι εκδότες παλαιάς κοπής. Η ΚΣΕ είναι εδώ και δεκαετίες αιχμάλωτη σε μια παγίδα την οποία κατάλαβαν και ενισχύουν οι αντί- έχει περιορίσει το ρόλο των οργανώσεων στην έκδοση αδειών, και στην άμυνα για την ετήσια ρυθμιστική. Δεν γίνεται τίποτε που να προσελκύει τους κυνηγούς στους συλλόγους. Αν δεν ήταν οι άδειες δεν θα υπήρχε μέλος ΚΣ και αυτό το ξέρουν οι αντί και πάνω σε αυτό θα συγκεντρώσουν όλη τους την πίεση στις επερχόμενες “διαβουλεύσεις” με τον Τσιρώνη. Να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, ως χώρος έχουμε έλλειψη λεβεντιάς. Αν η ΚΣΕ μας ζητούσε μια χρονιά να μην βγάλουμε άδεια για να δείξουμε τη δύναμη μας στον υπουργό, πόσοι θα συμφωνούσαμε;

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr Nικήτα, ότι το χαρτί έχει (σχεδόν) πεθάνει το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο  οι τεχνοφοβικοί αιώνιοι κυνηγοπατέρες όσο και οι εκδότες παλαιάς κοπής, όπως πολύ εύστοχα αποκαλείς αμφότερους.

-Είναι όμως αλληλοεξαρτώμενοι μέσω χαριστικών διαφημίσεων και συνδρομών.  

-Αν δημοσιευτούν τα κονδύλια της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ που καταλήγουν στα ταμεία συγκεκριμένων κυνηγετικών εντύπων με μηδαμινή κυκλοφορία, θα κοκκινίσει ακόμα και ο ….Τράγκας! Και όλα αυτά όταν η ιστοσελίδα της ΚΣΕ θυμίζει ιντερνετικό κουφάρι… Όσο για την ιδέα να μην βγάλουμε μια χρονιά άδεια μην την συζητάς καθόλου. Θα είναι η μεγαλύτερη χάρη που θα μπορούσαμε να κάνουμε στους αντί. Θα αυτοδιαλυόμαστε μόνοι μας και μονομιάς… Τώρα απλά σβήνουμε σιγά- σιγά… Οι προαιώνιοι …τεχνοφοβικοί Παπαδόδημας, Καραγιάννης, Σταθόπουλος κ.λ.π. που παρέλαβαν 340.000 κυνηγούς και 51 θηρεύσιμα είδη και κατάφεραν να φτάσουν τους κυνηγούς στις 170.000 και τα θηρεύσιμα στα 36 δεν είχαν ποτέ μια φρέσκια εξωστρεφή ιδέα. Άσε που φρόντισαν να πνίξουν και το Κόμμα του ….Τσαγκανέλια μην τυχόν και πάρει τα πάνω του!

δείτε: Γιατί φοβάται ο κ. Παπαδόδημας το internet;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας