Uncategorized

Published on 16 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αγροτικό Mercedes!

Μερίδιο από την αγορά των pick-up θέλει η Mercedes-Benz η οποία ετοιμάζει το δικό της μοντέλο, το πρώτο της πολυτελές pick-up, που σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες θα παρουσιαστεί και επίσημα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Οκτώβριο του 2016.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Mercedes-Benz είναι σε σκέψεις για μια ολοκληρωμένη πρόταση με το σήμα της στην κατηγορία των διπλοκάμπινων pick-up. Και δεν έλεγε όχι στο ενδεχόμενο αυτό.
 
Η επίσημη επιβεβαίωση για την παραγωγή του βγήκε από τα χείλη του αφεντικού της Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg, ο οποίος με σθένος και βεβαιότητα δήλωσε πως τα πρώτα οχήματα της «δοκιμαστικά ονομαζόμενης» Χ-Class θα φτάσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017.
 
Όπως ήδη έχει αναφερθεί στο www.autotriti.gr σε προηγούμενο άρθρο, η πλατφόρμα που θα βασίζεται είναι του Nissan Navara, με το οποίο θα μοιράζεται εκτός του σασί, το σύστημα τετρακίνησης, όπως και άλλες τενολογικές καινοτομίες, ίσως και τον 2,3 λίτρων turbodiesel κινητήρα του σαν μια από τις επιλογές. Στις επιλογές αυτές πιστεύεται ότι θα προστεθούν και άλλων τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων από την «αγκαλιά» της ίδιας της Mercedes-Benz, βενζίνης και πετρελαίου. Δεν θα λείψουν ούτε η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή αυτόματης έκδοσης για τους ενδιαφερόμενους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και έκδοση με στόχο παραδοσιακούς αγοραστές φορτηγών. Δεδομένο θεωρείται βέβαια ότι θα υπάρχει και αντίστοιχα πολυτελής έκδοση εφάμιλλης με όσα μας έχει συνηθίσει η Mercedes-Benz
Πηγή: http://www.autotriti.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας