ελληνικος ιχνηλατης

Published on 19 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αυτοί ήταν οι καλύτεροι Ελληνικοί Ιχνηλάτες στην Έκθεσης της Σπάρτη!

κείμενο-φωτο: kynoclub.gr

Ήταν μια  εκδήλωση με μεγάλη σημειολογική σημασία η έκθεση που διοργάνωσε που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Ελληνικών Ιχνηλατών στην Σπάρτη σε συνεργασία με τον τοπικό Κυνηγετικό Σύλλογο. Εξήντα περίπου χρόνια μετά την σύνταξη του προτύπου, από τον αείμνηστο κτηνίατρο Σταύρο Μπασουράκο, διοργανώθηκε στην γενέτειρα του έκθεση και αναγνώριση της εθνικής μας κυνηγετικής φυλής. Συμμετείχαν αρκετά σκυλιά από τον νομό Λακωνίας και από γύρω περιοχές τόσο στην έκθεση  όσο και στην αναγνώριση για σκύλους που δεν έχουν γενεαλογικό χάρτη.

ellinikosixnilatis4Καλύτερος Έκθεσης  αναδείχτηκε  από τον κριτή κ Νίκο Φωτακόπουλο  ένας θηλυκός σκύλος η ” Ήρα”  ιδιοκτησίας του κ Τάσου Δούκα . Η τετράχρονη Ήρα  απέσπασε τον χαρακτηρισμό  1os Εξαίρετος CAC ενώ η Nora του κ  Γιάννη Τσαγγαλάκη  κατέκτησε το 2ος Εξαίρετος RCAC.

ellinikosixnilatis1

Στους αρσενικούς σκύλους ένας μονό σκύλος απέσπασε τον χαρακτηρισμό ΄΄Εξαίρετος΄΄ και ήταν ο Εktor του κ Γιάννη Τσαγγαλάκη  ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες απέσπασαν τον χαρακτηρισμό ΄΄Πολύ Καλός΄΄

Καλύτερο Κουτάβι έκθεσης αναδείχτηκε η Mando Grammou του κ Κώστα Καραμάνη με χαρακτηρισμό ΄Πολλά Υποσχόμενος”. Η Mando Grammou ένα πραγματικά αξιόλογο κουτάβι, οκτώ περίπου μηνών, ήταν και το μοναδικό σκυλί αυτής της κατηγορίας.

ellinikosixnilatis3Ο Καλύτερος Φυλής &  Έκθεσης η Ήρα του κ Τάσου Δούκα με τον κριτή κ. Νίκο Φωτακόπουλο, τον πρόεδρο του ΟΦΕΙ κ. Φώτη Πεσιλή και τον πρόεδρο του Κ. Σ. Σπάρτης κ Γιαννης Καρβουνιάρης.

ellinikosixnilatis2Κατηγορία Ανοικτή Θηλυκών


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας