αγωνες

Published on 20 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Η νέα βασίλισσα της Ευρώπης, στην Μεγάλη Έρευνα, λέγεται Perla και στέλνει μηνύματα…

κείμενο: Κυνικός

φωτο: kynoclub.gr

Mε τον πλέον …ηχηρό τρόπο έδωσαν την δική τους απάντηση η Perla και ο Παναγιώτης Μανωλάκης σε όσους αμφισβήτησαν την μεγάλη της αξία. Με το συγκλονιστικό της πέρασμα από το Niss της Σερβίας δεν άφησε κανένα περιθώριο στις ….συνδιαγωνιζόμενες της να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό στέμμα της καλύτερης Πόιντερ της ηπείρου μας, στην Μεγάλη Έρευνα για το 2016. Στέφτηκε άξια Πρωταθλήτρια Ευρώπης σημειώνοντας την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διάκριση που έχει κατακτήσει ποτέ ελληνικό θηλυκό πόιντερ.

perla2

Μια διάκριση που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για τα ελληνικά χρώματα αν συνυπολογίσουμε ότι  σημειώθηκε παράλληλα με την κατάκτηση του αντίστοιχου Πανευρωπαϊκού τίτλου, στα αρσενικά Πόιντερ, από τον  Rodeo del Sargiadae (ιδιοκτησίας Βασίλη Σακαντάνη) και τον Paris Eschini!

Αξίζει  να σημειωθεί ότι αυτή η επιτυχία ήρθε να απαλύνει την μεγάλη αδικία που έγινε πριν μερικές ημέρες, από τον εκλέκτορα της εθνικής ομάδας του Κυπέλλου Ευρώπης κ Χρήστο Ψυχάρη όταν με τις προκλητικές επιλογές του άφησε έκτος εθνικής την Perla ιδιοκτησίας του κ Πάντα (όπως και την Ciao Sirtouf). Και αυτό για να ….βολέψει την ουραγό σε αποτελέσματα Lamia di Ioannina που παρουσίαζε ο κολλητός του  Στέλιος Αποστολάκος! H απάντηση της Perla για την κατάφωρη αδικία εις βάρος της και εις βάρος του κυναγωγού της, ασφαλώς θα στοιχειώνουν πλέον την συνείδηση  του αμφιλεγόμενου εκλέκτορα, στον οποίο η πρόεδρος του ΚΟΕ κα Γαλανού ανέθεσε να κάνει την επιλογή, χωρίς καν να είναι κριτής βρετανικών φυλών και πολύ περισσότερο κριτής Μεγάλης Έρευνας. Μια ανάθεση για την οποία η κα Γαλανού οφείλει να δώσει μια πειστική εξήγηση..

perla1

Δείτε: Είμαστε πια πρωταθλητές Ευρώπης με τον Rodeo και τον Paris Eschini!

Δείτε: Εκλέκτορας για κλάματα…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας