αυτοκινητα

Published on 20 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

To Fiat Ducato 4×4 Expedition πάει παντού!

του Γιάννη Αθανασίου

Το Show Camper Van, που είναι μια σχεδιαστική άσκηση και δεν διατίθεται προς πώληση, βασίζεται στο best-seller Fiat Ducato και είναι σχεδιασμένο για να προσελκύσει πελάτες που αγαπούν την περιπέτεια και απολαμβάνουν ταξίδια που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και συνεχίζονται ακόμα και στο χιόνι.

Screen Shot 2016-03-20 at 11.06.22

 

Το 4×4 Expedition υιοθετεί μόνιμη τετρακίνηση με συνεκτικό συμπλέκτη που εξελίχθηκε από την Dangel. Η Fiat Professional κάνει άνοιγμα σε νέους πελάτες για να επιτύχει την επέκτασή της σε έναν τομέα που ανέρχεται σε πάνω από 25% της αγοράς αυτοκινούμενων στην Ευρώπη. Η ειδική ιστοσελίδα www.fiatcamper.com είναι γεμάτη από υπηρεσίες, εικόνες που εμπνέουν, συναρπαστικά βίντεο και ένα ειδικό ερωτηματολόγιο για τους λάτρεις της βάσης του Fiat Ducato για αυτοκινούμενα.     Η έκθεση CMT της Στουτγάρδης είναι η μεγαλύτερη ανοικτή στο κοινό έκθεση στην Ευρώπη αφιερωμένη στα τροχόσπιτα, στην αυτοκίνηση και στον τουρισμό, η οποία πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 240.000 επισκέπτες και περισσότερους από 2.000 εκθέτες.    Νέοι δρόμοι, ακόμη και στο χιόνι   «Ανοίγοντας νέους δρόμους» είναι ο ισχυρισμός που συνοδεύει το πρωτότυπο Show Camper Van και συνοψίζει το περιπετειώδες πνεύμα του.

Screen Shot 2016-03-20 at 11.06.15

 

Το Fiat Ducato 4×4 Expedition υιοθετεί μια διαμόρφωση με μακρύ μεταξόνιο με επιπλέον προεξοχή, υπερυψωμένη οροφή και ισχυρό κινητήρα 2.3 MultiJet II 150 HP. Απευθύνεται σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα υψηλής απόδοσης, ευκίνητο στο δρόμο και με μεγάλο, άνετο εσωτερικό χώρο. Στην σχεδίασή του περιλαμβάνονται 3 μεταξόνια, 4 μήκη, 3 ύψη, δυνατότητα έλξης από 3 μέχρι 4,5 τόνους και κινητήρες από 115 έως 180 ίππους.     Στο σχεδιασμό του συμμετείχαν κορυφαίοι συνεργάτες: η Tecnoform για τα εσωτερικά, η Olmedo για τα εξωτερικά μέρη και η Dangel για το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το τελευταίο είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του μοντέλου: μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη σε συνδυασμό με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερου μεγέθους ελαστικά.

Screen Shot 2016-03-20 at 11.06.37

 

Η off-road αποστολή του επιτυγχάνεται με άνεση, καθώς οι εσωτερικοί χώροι του έχουν σχεδιαστεί από την Tecnoform, την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών επίπλων για οχήματα αναψυχής και γιοτ. Η τεχνολογία του βρίσκεται σε επίσης υψηλό επίπεδο, διαθέτοντας tablet holder με θύρα USB, σύστημα οθόνης αφής Uconnect™ NAV με ραδιόφωνο, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.     Επιπλέον, το Show Camper Van ξεχωρίζει από τη δίχρωμη βαφή σε δύο αποχρώσεις του γκρι, την μπροστινή ποδιά και τους προβολείς LED με λειτουργία DRL. Η εμφάνισή του ολοκληρώνεται από έναν «εργάτη» εμπρός και μία μεγάλη σχάρα οροφής πλήρως εξοπλισμένη για διακοπές, μεγάλο μέρος της οποίας μπορεί να περπατηθεί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξωτερικός χώρος ανάπαυλας σε ύψος δυόμισι μέτρων από το έδαφος. Έξυπνες τεχνολογικές λύσεις ενισχύουν την ευελιξία και επιβεβαιώνουν τον ισχυρό του χαρακτήρα.     Μια επιτυχημένη βάση για μια καινοτόμο δημιουργία   Με αυτό το όχημα, η Fiat Professional εδραιώνει την τεχνογνωσία της και σχεδιάζει το άνοιγμα νέων προοπτικών στην κατηγορία των «Camper Van», που σήμερα ανέρχεται στο 25% της αγοράς αυτοκινούμενων στην Ευρώπη.

Screen Shot 2016-03-20 at 11.06.09

Για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά του Ducato Van είναι σχεδιασμένα ειδικά για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων: ένα τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού, πίσω τμήμα, ένας κύκλος στροφής που διευκολύνει τους ελιγμούς και ένα συμπαγές εμπρός μέρος και καμπίνα.

Πηγή: http://www.pronews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας