αγωνες

Published on 21 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Δημήτρης Παχής: Eίναι νέος, ωραίος και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Livia!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Η αναγνώριση για τις ικανότητες του Δημήτρη Παχή ως εκπαιδευτή ήρθε πολύ σύντομα και με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Αν και έχει ελάχιστα χρόνια παρουσίας στα τερέν της αγωνιστικής κυνοφιλίας, κατέκτησε  με την Livia τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, στην Έρευνα Κυνηγίου των Αγγλικών Σέττερ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο Niss της Σερβίας, το προηγούμενο διήμερο.

livia1

Livia είναι μια …διαβολική νεαρή σκυλίτσα, ιδιοκτησίας και εκτροφής του ζεύγους Alina &  Richard  Simeons, με εξαιρετικά αποτελέσματα και αλλεπάλληλες διακρίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα τερέν της Επανομής και των Σερρών. Δίκαια την θεωρούμε ένα ελληνικό σέττερ άσχετα αν συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα και την σημαία της Ελβετίας….

-Αξίζει να σημειωθεί ότι το κυνοτροφείο με την επωνυμία Simeons εγγράφει πλέον τις γέννες του στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος και αυτή είναι  μια σημαντική είδηση για την ελληνική εκτροφή και την ελληνική κυνοφιλία γενικότερα

livia3

-Ο νεαρός Δημήτρης Παχής, από τον Αλίαρτο Βοιωτίας  ήταν ένας από τους έλληνες κυναγωγούς που στο Πανευρωπαϊκό της Σερβίας, παρουσίασαν σκύλους για λογαριασμό άλλων χωρών κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι  ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Μια ακόμα απόδειξη λοιπόν για το υψηλό επίπεδο τόσο των ελληνικών σκύλων όσο και των ελλήνων κυναγωγών.

Δείτε: Δημήτρης Παχής: Εκπαίδευση Pointers & Setters


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας