ελληνικος ιχνηλατης

Published on 23 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Ο απολογισμός των Αγώνων Ελληνικού Ιχνηλάτη στην Σπάρτη…

Κείμενο: Φώτης Πεσιλής (προεδρος Ο.Φ.Ε.Ι.)

Ακόμη καλά καλά δεν “κόπασε” ο απόηχος από τη διήμερη γιορτή στη Σπάρτη και η νοσταλγία για τις στιγμές που περάσαμε είναι πολύ μεγάλη. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για ακόμη μεγαλύτερη δράση. Τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές έχουν πάρει φωτιά στην κυριολεξία από τα ευχάριστα μηνύματα! Σας ευχαριστούμε όλους. Η Σπάρτη ήταν ο τελευταίος έως τον επόμενο, σταθμός του ΕΙ που πέρασε ήδη στην ιστορία. Οι συμμετέχοντες για την εκδήλωση της Κυριακής ήταν εννιά. Απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, στάθηκαν εμπόδιο για τους Καλημέρη Νίκο και Γιαννακόπουλο Στάθη να συμμετάσχουν. Ειδικά για το Στάθη, υπήρχε ένα άσχημο περιστατικό απ ότι μάθαμε. Έτσι έτρεξαν στο πρώτο τερεν οι:

1)Παπαχρήστου Γιώργος με ένα σκύλο
2)Μπουγιουρας Αργύρης με ένα σκύλο
3)Δούκας Τάσος με ένα σκύλο

Στο δεύτερο τερεν έτρεξαν οι:

1)Τσακαλακης Ιωάννης με ζευγάρι
2)Στρευλάκος Χρήστος με ένα σκύλο
3)Μαργαρωνης Θεόδωρος με ζευγάρι
4)Βαρσανης Παναγιώτης με ένα σκύλο

agwnesΝικητής στο πρώτο τερεν και νικητής του αγώνα ο Παπαχρήστου Γιώργος με τον Ερμή με βαθμολογία 170 βαθμούς.

Νικητής στο δεύτερο τερεν και δεύτερος στην ημερήσια κατάταξη ο Μαργαρώνης με το ζευγάρι Ζαμπέτας και Ντούβλη Γράμμου και η βαθμολογία του μέσου όρου τους 132 βαθμοί.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους δύο. Με τις επιτυχίες σας, κλείνει άλλη μια συνεχόμενη διοργάνωση του ΟΦΕΙ με επιτυχία. Ο Ερμής του Παπαχρήστου πήρε την απόλυτη βαθμολογία στο 3ο στάδιο που μέχρι στιγμής είναι και η μεγαλύτερη βαθμολογία. Και οι δύο κυναγωγοί με τα σκυλιά τους έκαναν τους θεατές να απολαύσουν διώξεις σφιχτές και διαρκείας. Μπράβο Θοδωρή μπράβο Γιώργο. Η μικρή ποινή στον Παπαχρήστου για το μη πιασιμο του σκύλου εγκαίρως για να τρέξει ο επόμενος κυναγωγός, φαντάζει ασήμαντη, αφού για πολύ ώρα μετά γύρισε από την πίσω πλευρά του βουνού το…….καταλαβαίνεται πιστεύω όλοι . Ο Μαργαρώνης “έδωσε” στους θεατές, ηχητικά ντεσιμπελ στο τέρμα για 23 λεπτά έως και που έπιασε και έδεσε τα σκυλιά . Μπράβο ξανά και στους δύο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους που κι αν δεν είχαν επιτυχία, ήταν εξίσου χαρούμενοι που συμμετείχαν και γιόρτασαν μαζί μας. Βλέπουμε πλέον ο κόσμος να αντιμετωπίζει ως γιορτή τους αγώνες, όπως ακριβώς επανηλημένως το ΔΣ έχει πει και όπως πρέπει να είναι, χωρίς να σκέφτονται αν θα κερδίσουν ή όχι. Ένα πιο μεγάλο μπράβο σε όσους ήρθαν από πολύ μακριά όπως ο Νικολόπουλος Σπύρος από Πάτρα, απλά και μόνο για να παρακολουθήσει τη γιορτή, τον Βαρσανη Παναγιώτη που ήρθε από τα Τρίκαλα για να συμμετάσχει και όλους όσους ήρθαν από εξίσου μακριά. Θα ήθελα να αναφέρω τη γαλούχηση πλέον του κόσμου ως θεατές όπου στον τελευταίο αγωνιζόμενο Βαρσάνη, ακολουθούσαν αθόρυβα για να δουν την εργασία της σκύλας και το μόνο που ακούγονταν ήταν το περπάτημα  σα να περπατάει στην κυριολεξία λόχος στρατού. Τέλος να ευχαριστήσω τους κριτές μας, Φωτακόπουλο Νίκο και Ισίδωρο Θεοδωράκη για την πολύτιμη προσφορά τους σε όλα και το μέλο του ΔΣ και δόκιμο κριτή Αργυρίου Δημήτρη. Πάμε όλοι μαζί για το σαββατοκύριακο που μας έρχεται στο Ξυλόκαστρο να κλείσουμε αυτό το Μαραθώνιο εκδηλώσεων.

   

  


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας