επικαιροτητα

Published on 31 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Κώστας Σκρέκας: Άλλη μια φιέστα χωρίς σχέδιο ο Εθνικός διάλογος για το Κυνήγι!

Screen Shot 2016-03-31 at 18.55.04Ο Τομέαρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε στη 2η Συνάντηση του «Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι», που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά  το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 10 Μαρτίου.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Σκρέκας άσκησε δριμύτατη κριτική στην τακτική της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου καθώς «ξεκίνησε  ένας διάλογος χωρίς πλαίσιο, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το δογματικό και ιδεοληπτικό κομματικό ακροατήριο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛΛ.  και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες στο χώρο του κυνηγιού και οι επιθυμίες των ανθρώπων με άμεση εμπλοκή. Ο Αναπληρωτής Υπουργός ξεκαθάρισε πως ανοίγουν όλα τα ζητήματα σ’ αυτό τον διάλογο και σε μηδενική βάση, χωρίς να δώσει στρατηγική και περίγραμμα».

Ο κ. Σκρέκας καυτηρίασε το γεγονός πως «για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση εμφανίζεται χωρίς θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, να προσπαθεί απλώς να συγκεντρώσει απόψεις» και κάλεσε  την ηγεσία του Υπουργείου «να καταθέσει έστω και τώρα το σχεδιασμό της  για το κυνήγι» σημειώνοντας  χαρακτηριστικά «Αναμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένη στρατηγική. Αναμένουμε τη σχετική τεκμηρίωση αυτής της στρατηγικής και των προτάσεων, προκειμένου να τοποθετηθούμε υπεύθυνα».


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας