θηροφυλακή

Published on 20 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Απίστευτο! Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της συζύγου θηροφύλακα!

Δύο υποθέσεις μαφιόζικων εκρήξεων στην Κάλυμνο απασχολούν τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα την 19η Απριλίου 2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας τοποθέτησαν αυτοσχέδια εκρηκτική κατασκευή σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 44χρονης ημεδαπής, στην περιοχή του Αγίου Μάμμα, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στο όχημα και σε τζαμαρία παρακείμενης κατοικίας.
Ο σύζυγος της 44χρονης είναι θηροφύλακας και πιθανολογείται ότι η επίθεση είχε ως αποδέκτη τον ίδιο.
• Πυρκαγιά εκδηλώθηκε περί ώραν 03:25 της Τρίτης σε ημερόπλοιο που ήταν δεμένο στην νέα Μαρίνα του νησιού εξω από το Δημαρχείο.
Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και περιορίστηκε απο στελέχη του Λιμεναρχείου και άτομα που έσπευσαν στο σημείο με χρήση πυροσβεστήρων.
Στη συνέχεια κλήθηκε  από το Λιμεναρχειο Καλύμνου ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και δυο πυροσβέστες για έλεγχο τυχόν αναζοπύρωσης ή θαλάσσιας ρύπανσης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά προκλήθηκε  από έκρηξη δυναμίτη πού έριξε διερχόμενο άτομο, καθώς άνδρες του Λιμενικού έφθασαν άμεσα στο σημείο λόγω του μεγάλου θορύβου που άκουσαν.
Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο Καλύμνου και η ΠΥ Κω.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας