Published on 21 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

ΒΙΝΤΕΟ! Απίστευτες καταγγελίες κατά των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Κυνηγετικών οργανώσεων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων!

κείμενο-φώτο Νίκος Φωτακόπουλος

Τα βλέπαμε, τα ακούγαμε  και δεν τα πιστεύαμε όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν, στην συνεδρίαση του εθνικού διαλόγου στις 20ης Απριλίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Η συνεδρίαση εξελίχθηκε σε ενδοκυνηγετική διαμάχη αφήνοντας άφωνους όσους δεν είναι μυημένοι στην κατάσταση που επικρατεί στις κυνηγετικές οργανώσεις… Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά με τις τοποθετήσεις των προηγούμενων ομιλητών δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση όταν έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων κ Νίκος Καρπουανίδης. Εκείνη την στιγμή ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ Ν. Παπαδόδημας, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ζήτησε από  όλους τους προέδρους των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών να αποχωρήσουν από την αίθουσα (δες στην αρχή του βίντεο). Αυτοί υπάκουσαν  πειθήνια ενώ μαζί τους αποχώρησαν και οι δημοσιογράφοι κ Μπληζιώτης και Λουρής!!!

karpouanidis

-Και αυτό ίσως είναι το χειρότερο! Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποχώρησαν και δεν παρέμειναν για να καταγράψουν και να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για όσα κατήγγειλε ο κυνηγός κ Καρπουανίδης. Παρέμειναν όμως στην αίθουσα όταν μιλούσαν εκπρόσωποι αντικυνηγετικών οργανώσεων! Γιατί άραγε αυτή η διάκριση;

-Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η καταγγελία του κ Καρπουανίδη για την τοποθέτηση χρημάτων των κυνηγών, από την ΚΣΕ, σε ρέπος πριν από αρκετά χρόνια, οι καταγγελίες για διορισμό συζύγων και θυγατέρων από κυνηγοσυνδικαληστές και οι πορισματικές εκθέσεις κακοδιαχείρισης (;) για ορισμένες Κυνηγετικές Ομοσπονδίες που ο ομιλητής έθεσε στην διάθεση όλων ! Εκεί όμως που μείναμε άναυδοι ήταν η στιγμή που ο κ Καρπουανίδης κατήγγειλε τον ΄΄εξαφανισμένο΄΄ πρώην Γενικό Γραμματέα της ΚΣΕ (!!!) και πρώην πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου ότι χρησιμοποιούσε παράνομα την υπογραφή του αποθανόντος και  διορισμένου (από το δημόσιο) ταμία, επί τέσσερα έτη μετά τον θάνατό του!!

-Δείτε στο βίντεο τις καταγγελίες και τις θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων (και την αστεία εικόνα της διοίκηση της ΚΣΕ να έχει στήσει αυτί έξω από το αμφιθέατρο), και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Σε νεότερη ανάρτηση θα δείτε την ομιλία του προέδρου της ΚΣΕ κ Ν. Παπαδόδημα που ήταν υπερδιπλάσια σε χρόνο σε σχέση με τον χρόνο που δόθηκε στους υπόλοιπους ομιλητές.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι διάλογος θα συνεχιστεί σε νέα συνεδρίαση στις 11 Μαΐου 2016 και ας προανήγγειλε το Έθνος- Κυνήγι στο εξώφυλλό του,  ότι ο διάλογος ….ολοκληρώθηκε διαπράττοντας  πρωτοφανή δημοσιογραφική γκάφα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας