Published on 22 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

Ν. Παπαδόδημας: Ψεύτικος & προσχηματικός ο διάλογος, θέλουν να διαλύσουν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους…

επιμέλεια: Ν. Φωτακόπουλος.

Με τον γνωστό του παραστατικό τρόπο ο πρόεδρος της ΚΣΕ κ Νίκος Παπαδόδημας σχολίασε στην ομιλία του τον τρόπο διεξαγωγής του διαλόγου για το κυνήγι και όχι την ουσία του διαλόγου. Κατηγόρησε το Υπουργείο για ψεύτικο και προσχηματικό διάλογο ενώ περιέγραψε τον  τρόπο λειτουργίας των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ κυνηγετικών οργανώσεων και τον ελέγχο στον οποίο υπόκεινται από την δασική αρχή. Κατηγόρησε το Υπουργείο ότι θέλει να διαλύσει τους Κυνηγετικούς Συλλόγους όμως δεν έκανε καμία αναφορά για την ανάγκη εκδημοκρατισμού των κυνηγετικών οργανώσεων και ειδικότερα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας. Δεν έκανε καμία αναφορά στα χουντικά καταστατικά με τις αντισυνταγματικές διατάξεις ούτε στον εξαναγκασμό του πολίτη κυνηγού να ανήκει σε συγκεκριμένο Κυνηγετικό Σύλλογο και όχι σε Σύλλογο της επιλογής του.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Παπαδόδημας ως πρόεδρος της ΚΣΕ μπορεί να εκλέγεται για απεριόριστο αριθμό θητειών σε αντίθεση με τους προέδρους των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών που έχουν δικαίωμα εκλογής, στο αξίωμα του προέδρου, μέχρι τρεις θητείες. Ούτε για το παράδοξο γεγονός ότι με βάση τα υφιστάμενα χουντικά καταστατικά ο πρόεδρος της ΚΣΕ των 170.000 κυνηγών εκλέγεται από 20 ή 40 άτομα ενώ ο πρόεδρος οποιουδήποτε  Κυνηγετικού Συλλόγου, από 100 έως 3.000 άτομα ανάλογα με το μέγεθος του Συλλόγου.

-Το βίντεο για τεχνικούς λόγους δεν δείχνει ολόκληρη την ομιλία του κ Παπαδόδημα, όμως δεν αλλάζει η ουσία των θέσεων του, οι οποίες άλλωστε έχουν γίνει γνωστές από την σχετική ανακοίνωση της ΚΣΕ.

papadodimas1Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ Νίκος Παπαδόδημας με τους κ Αντώνη Μπληζιώτη (Έθνος Κυνήγι) και Κωνσταντίνο Λουρή (ihunt.gr)

ethnikosdialogos1

ΔΕΙΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ! Απίστευτες καταγγελίες κατά των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Κυνηγετικών οργανώσεων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων!

ΔΕΙΤΕ: Δώσαμε, δώσαμε!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας