επικαιροτητα

Published on 27 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Στροφή Οικολόγων με νέα ψηφοθηρική προσέγγιση για τα αμπελοπούλια!

Το Κίνημα Οικολόγων, που διαχρονικά τασσόταν ενάντια στην παγίδευση των αμπελοπουλιών, με την περιβόητη μηδενική ανοχή, φαίνεται ν’ αλλάζει  τακτική ενόψει εκλογών.

Σύμφωνα με καταγγελία του κόμματος των ζώων, ο υποψήφιος των Οικολόγων Αντρέας Τρύφωνος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» ημερομηνίας 20/4/2016, φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα και τη θέση του κινήματος επί του θέματος.

Ο κος Τρύφωνος λοιπόν, προτείνει «θήρευση  αμπελοπουλιών με έκδοση άδειας κυνηγιού με χαμηλό ποσό με παραδοσιακά μέσα (βερκά 24 τεμάχια ανά άτομο) και να απαγορευτεί αυστηρά η χρήση δικτύων και μηχανών προσέλκυσης.

Ο κυνηγός σε περίπτωση που επιθυμεί την πώληση τους θα πρέπει να εκδίδει απόδειξη πώληση. Για την παράνομη χρήση δικτύων και μηχανών προσέλκυσης οι ποινές να είναι αποτρεπτικές για τους εμπόρου οι οποίοι έχουν αδήλωτα εισοδήματα χιλιάδων ευρώ.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων Αντρέα Τρύφωνος δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας ή λάθους.

Τάσσεται ανοικτά υπέρ της «βάρβαρης» και απαράδεκτης δολοφονίας των αθώων και προστατευόμενων αμπελοπουλιών.

Δεν θα ρωτήσουμε αν τελικά αυτή είναι η θέση του Κινήματος των Οικολόγων γιατί εάν δεν ήταν δεν θα την ενστερνιζόταν ο υποψήφιος τους.

Από την άλλη πάλι, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους Οικολόγους ότι αποδεσμεύονται για τα πουλιά την ώρα που άλλοι αποδεσμεύθηκαν για πολύ χειρότερα πράγματα;

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους Οικολόγους οι οποίοι από το εκλογικό μέτρο του 1.8% πρέπει τώρα να φτάσουν στο 3.6% για να επιβιώσουν;

Ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει αν βάλουν και λίγο νερό στο κρασί τους σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν μα το κυνήγι και την άγρια φύση, από τη στιγμή που τα λιοντάρια του πολιτικού στίβου έβαλαν σκοπό να φτιάξουν τη δική τους «ζούγκλα» και να κατασπαράξουν τα μικρά ζωάκια.

Θα ήταν τεράστιο λάθος του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων Γιώργο Περδίκη να κάνει παρατήρηση στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος για τις ανατρεπτικές θέσεις του.

Στο κάτω κάτω, πρέπει να αφήσει το θέμα να εξελιχθεί και ν’ αποδεσμευθεί μετά τις εκλογές, όπως άλλωστε κάνουν όλοι  οι καθώς πρέπει μεγάλοι πολιτικοί αρχηγοί και γεμίζουν τα σακούλια τους με ψήφους.

Κρατίνος

Πηγή: http://apokalipsi.com/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας