επικαιροτητα

Published on 7 Μαΐου, 2016 | by Kynoclub

0

Προεκλογικό …bullying κατά υποψήφιου εν όψη των αρχαιρεσιών του ΟΚΑΔΕ!

Σε νέες διοικητικές περιπέτειες κινδυνεύει να βρεθεί ο Όμιλος Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος εξ αιτίας του  αναχρονιστικού καταστατικού του που διαχωρίζει τα μέλη σε επαγγελματίες και μη επαγγελματίες. Αυτός ο διαχωρισμός έχει φέρει και στο παρελθόν προβλήματα στον ΟΚΑΔΕ ενώ χρησιμοποιείται ενίοτε, κατά το δοκούν, για τον αποκλεισμό αντίπαλων υποψηφίων. Έτσι  εν όψη των αρχαιρεσιών που πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, το μέλος του Ομίλου και  υποψήφιος κ. Λεωνίδας Ηλίας, δέχεται πιέσεις να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Όπως μας ενημέρωσε, του τηλεφώνησαν με διαφορά δυο ημερών  ο απερχόμενος πρόεδρος κ Δημήτριος Γκουζούνας (στρατιωτικός στο επάγγελμα) και στην συνέχεια η υπάλληλος του ΟΚΑΔΕ κ Νίκη Βαταλίδου και του ζήτησαν να αποσύρει, την έγκαιρα και νόμιμα κατατεθειμένη, έγγραφη υποψηφιότητα του.

-Δεν δικαιολόγησαν όμως επακριβώς τον λόγο αυτής της απαίτησης ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι ο κ Ηλίας ασχολείται επαγγελματικά με τους σκύλους. Απέφυγαν όμως να στείλουν γραπτώς και αιτιολογημένη αυτή τους την απαίτηση(;).

-Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ  Λεωνίδας Ηλίας  πιστεύει πώς δεν υπάρχει κανένας λόγος αποκλεισμού του ενώ θεωρεί ότι θίγεται κατάφωρα, ηθικά και επαγγελματικά, μια και είναι δημόσιος υπάλληλος καριέρας. Πολύ περισσότερο όταν τον αποκλεισμό του, και μάλιστα με αυτή την αιτιολογία, τον επιδιώκουν …συνυποψήφιοι του!!!

-Η πραγματικά αψυχολόγητη ενέργεια του προέδρου κ Γκουζούνα να αποφασίσει προσωπικά (;) ή έστω μαζί με άλλα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, τον αποκλεισμό του συνυποψήφιου του, έχει εξοργίσει όχι μόνο τoν μετριοπαθή, κ Λεωνίδα Ηλία αλλά και δεκάδες μέλη του Ομίλου. Δεν είναι λίγοι αυτοί  που θεωρούν ότι αυτές οι καθεστωτικές πρακτικές κάνουν κακό και οδηγούν σε νέες νομικές περιπέτειες όπως αυτές που έζησε ο ΟΚΑΔΕ το 2008. Ο ίδιος ο θιγόμενος κ Λεωνίδας Ηλίας προτίθεται να στραφεί νομικά εναντίον των συνυποψηφίων του (μέλη της απερχόμενης διοίκησης) που επιδιώκουν τον αποκλεισμό του επικαλούμενος ηθική και επαγγελματική βλάβη…

iliasΟ Λεωνίδας Ηλίας σε παλαιότερο αγώνα


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας