οργανωσεις

Published on 11 Μαΐου, 2016 | by Kynoclub

0

ΒΙΝΤΕΟ!!! Αποκαλύψεις για ΄΄βολέματα΄΄ δημοσιογράφων, ασφαλιστών, περιοδικών και …συζύγων στις κυνηγετικές οργανώσεις!

ρεπορτάζ: Ν.  Φωτακόπουλος

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων κ Νίκος Κουρπουανίδης δεν μάσησε τα λόγια του και δημόσια κατήγγειλε όσα συμβαίνουν στις ΄΄συνεργαζόμενες΄΄ κυνηγετικές οργανώσεις.

-Όλα αυτά στην συνεδρίαση της τελευταίας (;) ημέρας του Εθνικού διαλόγου για το κυνήγι.  Μοιραία οι θέσεις της συγκεκριμένης ανεξάρτητης Ομοσπονδίας για το κυνήγι, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Μπορείτε όμως  να τις ακούσετε στα τελευταία λεπτά του βίντεο μαζί με την προτροπή στις δασικές υπηρεσίες να αναλάβουν επι τέλους τις ευθύνες τους….

-Αυτό που όμως που  έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το βίντεο,  που κάποιοι μάλλον θα ήθελαν να …εξαφανίσουν, είναι οι δημόσιες καταγγελίες του κ Κουρπαουανίδη μπροστά στην κάμερα του kynoclub.gr .

-Δυστυχώς για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι (;) από άλλα κυνηγετικά μέσα βγήκαν από την αίθουσα την ώρα που μίλησε ο μοναδικός κυνηγός  ομιλητής ενώ αντίθετα παρέμειναν  στην αίθουσα όταν μιλούσαν οι εκπρόσωποι των αντικυνηγετικών οργανώσεων!

-Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ Κουρπουανίδης ανέφερε τα εξής:

-Ότι η ΚΣΕ απέκρυψε πως λαμβάνει χρήματα από το Πράσινο Ταμείο,  όπως έγινε επί της θητείας του …γαλάζιου θηροφύλακα κ. Κόκκαλη, ως αντιπροέδρου της διοίκησης του Π.Τ, όταν έλαβε ποσό 350.000 ευρώ!

-Θα ρωτούσε, αν ήταν παρόν, τον πρόεδρο της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κατά πόσο είναι ηθικό η γυναίκα του (!!!) του να είναι διορισμένη στην Ομοσπονδία με ετήσια αμοιβή 30.000 ευρώ!

Θα ρωτούσε τον απόντα πρόεδρο της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κατά ποσό είναι ηθικό να έχει οικογενειακή επιχείρηση ασφαλιστικών υπηρεσιών που ασφαλίζει όλους τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Ομοσπονδίας που προεδρεύει…

-Θα ρωτούσε τον απόντα πρόεδρο της Β Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους αν αληθεύουν όσα αναφέρονται στην έκθεση των ορκωτών λογιστών, για τα οικονομοδιαχειριστικά της, είναι αληθινά και αν τα αποδέχεται…

Ρώτησε πως γίνεται η πρόσληψη δημοσιογράφων, αφήνοντας  υπαινιγμούς για την πρόσληψη, ως εκπροσώπου τύπου της Δ ΚΟΣΕ, του δημοσιογράφου κ Δημήτρη Στριλάκου που ήταν ο μόνος δημοσιογράφος, ανάμεσα σε χιλιάδες συναδέλφους του, που παρουσιάστηκε για την θέση αυτή!

Κατήγγειλε ότι η  Δ ΚΟΣΕ μόνο σε μια χρονιά δαπάνησε  170.000 ευρώ (!) για προβολή του έργου της και τα περισσότερα από αυτά πήγαν σε συγκεκριμένα κυνηγετικά έντυπα.

-Δείτε όλα όσα προαναφέρθηκαν στο βίντεο και γενικότερα την τοποθέτηση του κ Κουρπουανίδη και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Κλείνοντας πρέπει να σημειώσουμε το kynoclub.gr είναι πρόθυμο να δημοσιεύσει τυχόν απαντήσεις, που θα λάβει, από όσους θεωρούν ότι πρέπει  να δοθεί απάντηση σε όσα ανέφερε ο κ Κουρπουανίδης.

ΔΕΙΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ! Απίστευτες καταγγελίες κατά των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Κυνηγετικών οργανώσεων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας