ειπαν

Published on 11 Μαΐου, 2016 | by Kynoclub

0

Rudi Lombardi : έχουμε υποχρέωση και καθήκον να προωθούμε τους Κλασικούς Αγώνες!

Ο κορυφαίος Ιταλός κυναγωγός Μεγάλης Έρευνας σε παλαιότερη συνέντευξή του, που δημοσιεύει το kynoclub.gr ,  ξεκαθαρίζει γιατί οι  κλασικοί αγώνες είναι η έμμονη ιδέα του. Και το εξήγησε πολλές φορές λέγοντας ότι αυτοί είναι πάρα πολύ σημαντικοί για την ανάδειξη των σκύλων με το καλύτερο στυλ αλλά και την μεγαλύτερη εκπαιδευσημότητα. O Rudi  είναι σαφής και δηλώνει:

‘’Αν ο σκύλος δεν ‘’παράγει’’ ορτύκια δεν τον θέλω πια. Μπορεί να κερδίζει 72 κύπελλα Ευρώπης αλλά αν δεν ‘’παράγει’’ ορτύκια δεν με ενδιαφέρει. Και ξέρεις γιατί; επειδή σήμερα έχουμε την υποχρέωση και το καθήκον της προώθησης της κυνοφιλίας. Αν εγώ ο ίδιος δεν δείξω τους σκύλους μου σε κριτές, ιδιοκτήτες και κυνόφιλους, σε τριάντα και πλέον αγώνες σκορπισμένους σε όλη την Ιταλία τότε θα έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος. Η κυνοφιλία θα πεθάνει αν οι παθιασμένοι δεν μπορούν να δουν τους μεγάλους σκύλους. Δυστυχώς οι περισσότεροι Αγώνες Μεγάλης Έρευνας γίνονται σε άλλες χώρες μακριά από την Ιταλία και οι Ιταλοί κυνόφιλοι δεν έχουν την δυνατότητα να  δουν τους σκύλους.”

lobardi

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr. Και στην Ελλάδα οι Αγώνες Μεγάλης Έρευνας γίνονται μόνο στην Θεσσαλονίκη. Oυτέ στην Πελοπόννησο ούτε στην Κρήτη, ούτε στην Θεσσαλία. Αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε, έστω και καθυστερημένα, ότι οι κλασικοί Αγώνες, όπως αυτοί που διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος, μόνο κέρδη θα προσφέρουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής  κυνοφιλίας.

ΔΕΙΤΕ: Rudi Lombardi :Ο βασιλιάς των Κλασσικών Αγώνων!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας