επικαιροτητα

Published on 19 Μαΐου, 2016 | by Kynoclub

0

Συνεχίζει δυναμικά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης

Με επιτυχία διοργανώθηκαν οι εκλογές στους κόλπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης. Κεντρικό σύνθημα των φετινών αρχαιρεσιών ήταν η συνέχιση του έργου που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια και το οποίο αναγνωρίζεται πλέον πανελλαδικά.

Ακολούθησε η συγκρότηση του νέου διοικητικού σχήματος σε σώμα, το οποίο θα οδηγήσει το σύλλογο έως το 2018 και καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που διαμορφώνονται, στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών στο κυνήγι και όχι μόνο. Ειδικότερα, το νέο ΔΣ έχει την εξής σύσταση:

Πρόεδρος: Καρβουνιάρης Γιάννης
Αντιπρόεδρος: Πέτρος Κατσής
Γεν.Γραμματέας: Κουτσοβίτης Δημήτρης
Κοσμήτορας: Κοντάκος Χρήστος
Μέλη: Δάνας Γεώργιος, Δρούτσας Δήμος, Τσαποϊτης Νικόλαος
Ελεγκτική επιτροπή: Βεργυρής Άγγελος, Πραγαλός Παναγιώτης

Ύστερα από τη διαδικασία συγκρότησης του νέου ΔΣ σε σώμα, ο επανεκλεγείς πρόεδρος, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Οι φετινές εκλογές διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τη συσπείρωση των μελών, που έχει επιτύχει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους κυνήγους που προσήλθαν στις κάλπες κι έλαβαν μέρος στην πλέον δημοκρατική και συμμετοχική διαδικασία του συλλόγου μας. Εκπροσωπώντας εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα μέλη του Κ.Σ. Σπάρτης ότι η επόμενη θητεία μας θα βαδίσει στα χνάρια των δύο προηγούμενων, με πολυάριθμες δράσεις, παρεμβάσεις και έργα. Έχουμε μπροστά μας μία διετία ιδιαίτερων συνθηκών και υψηλών προσδοκιών. Θα εγγυηθούμε ξανά την ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μας δραστηριότητας, θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του κυνηγίου, αλλά και ενάντιοι σε οποιαδήποτε ενέργεια υπονομεύει το θεσμό. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης είναι ένα ζωντανό όργανο της κοινωνίας, βάζει υψηλούς στόχους και με τη συμπαράσταση του κυνηγετικού κόσμου θα τους πετύχει ξανά, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια”.

ellinikosixnilatis

Πηγή:flynews.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας