κυνηγετικα-οπλα

Published on May 26th, 2016 | by Kynoclub

0

MAY 24 Βίντεο: Σκοποβολή με τη δίκαννη επαναληπτική καραμπίνα DP-12

Σκοποβολή με τη δίκαννη επαναληπτική καραμπίνα DP-12. Πρόκειται για ένα επαναληπτικό λειόκαννο όπλο πρωτοποριακής σχεδίασης …..  αφού διαθέτει δύο κάννες, δύο θαλάμες …. και δύο αποθήκες 7 φυσιγγίων!

Πως λειτουργεί αυτό το όπλο: Δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες με κάθε χειροκίνητη όπλιση, η σκανδάλη τραβιέται έπειτα 2 φορές, η πρώτη φορά πυροδοτεί το φυσίγγιο στη δεξιά κάννη και η δεύτερη φορά το φυσίγγιο στην αριστερή κάννη. Με κάθε επόμενη χειροκίνητη όπλιση, δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες και ο κύκλος συνεχίζεται…. Είναι ένα πολύ γρήγορο επαναληπτικό λειόκαννο όπλο αφού ένας εξοικειωμένος σκοπευτής μπορεί να πραγματοποιήσει 16 βολές σε 8 δευτερόλεπτα!

Οι δύο κάννες διαθέτουν σπείρωμα για διάφορα τσοκ, ακόμα και για αυτά που χρησιμοποιούνται για επιχειρησιακούς σκοπούς, π.χ. για διάνοιξη θυρών, αλλά και για άλλα αξεσουάρ. Μπορεί να δεχθεί μια μεγάλη ποικιλία aftermarketαξεσουάρ και μπορεί να πυροβολήσει οποιοδήποτε τύπο 12 gauge φυσιγγίου. Είναι ένα όπλο εργονομικής σχεδίασης, με καλό ζύγισμα και ισορροπία που προσφέρει καλό χειρισμό και μικρό λάκτισμα.

Πηγή: http://www.guns-gr.com/

 


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας