αυτοκινητα

Published on 10 Ιουνίου, 2016 | by Kynoclub

0

Test: Vitara 1,6 120 PS

Το νέο Suzuki Vitara στην τετρακίνητή του έκδοση παρουσιάζει ένα πιο off road προφίλ, ενώ συνδυαζόμενο με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη αποτελεί μια πιο… χρηστική επιλογή.

– Κινητήρας diesel 1,6 λτ. με 120 ίππους
– Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
– Καίει 7,2 λτ./100 χλμ.
– Από 26.930 ευρώ (23.800 με όφελος απόσυρσης)
 
+ Eμφάνιση, επιδόσεις, κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες, οδική 
συμπεριφορά εντός και εκτός
– Τραχύτητα κινητήρα, σκληρά πλαστικά, λειτουργία start/stop
 
Ο Crossover χαρακτήρας του Vitara στην τελευταία του γενιά είναι προφανής σε κάθε σημείο αρχής εξ αρχής από το γεγονός ότι βασίζεται εν πολλοίς στο Suzuki SX4 S-CROSS. Στην τετρακίνητη έκδοσή του ωστόσο προβάλλει ένα πιο διευρυμένο οδηγικό προφίλ το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Eμφανισιακά, το μικρό crossover προβάλλει δυναμικό προφίλ με σύγχρονη σχεδίαση και νεανικό χαρακτήρα, που εντείνεται από τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει η γκάμα του.
 
Από 26.930 ευρώ
Το αυτόματο σειριακό κιβώτιο της Suzuki εφοδιάζει το Vitara αποκλειστικά στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις GL+ και GLΧ με επιπλέον κόστος 2.000 ευρώ. Έτσι η τιμή του καθορίζεται στα 26.930 ευρώ (για όσα αυτοκίνητα έχουν εκτελωνιστεί έως 31/5 ισχύει το όφελος απόσυρσης και η τιμή διαμορφώνεται στα 23.800 ευρώ) με τον εξοπλισμό να είναι πλούσιος. 
Πηγή: http://www.autotriti.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας