επικαιροτητα

Published on 16 Ιουνίου, 2016 | by Kynoclub

0

Tσιρώνης: Τίποτα δεν απειλεί τον Έλληνα κυνηγό, μόνο η άθλια παραπληροφόρηση…

επιμέλεια :kynoclub.gr

Κατηγορηματικός ηταν ο αναπληρωτής Υπουργός περιβάλλοντος κ Τσιρώνης σε ότι αφορά την κυνηγετική δραστηριότητα. Κατά την επίσκεψη του στην Άμφισσα δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους του κυνηγετικού συλλόγου, κ. Ταλάντη και Λαζογιώργο, ότι για την κυβέρνηση το κυνήγι είναι νόμιμο, χωρίς αστερίσκους ή δεύτερες και τρίτες  σκέψεις. “Τη θέση μας αυτή θα τη διαπιστώσετε κι από τον εθνικό διάλογο που έχει μεσολαβήσει. Τίποτα δεν απειλεί τον Έλληνα κυνηγό, εφ όσον είναι νόμιμος, αποφεύγει τη λαθροθηρία και η δράση του προωθεί τη βιοποικιλότητα”, κατέληξε.

-Ενδιαφέρον έχουν όμως και οι σχεδόν ταυτόχρονες χρονικά δηλώσεις του κ Τσιρώνη στην τηλεόραση της ΕΤ όπου μίλησε για άθλια παραπληροφόρηση από blogs εφημερίδες που σπέρνουν ανησυχία.

Δείτε στα σχετικά λινκς όσα δήλωσε  ο κ Τσιρώνης για την κυνηγετική δραστηριότητα τα οποία ασφαλώς επιδέχονται διαφορές ερμηνείες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ο κ Τσιρώνης ήταν αρκετά καθησυχαστικός όμως   δεν έκανε κάποια δήλωση σχετικά με την αναγκαιότητα εκδημοκρατισμού των κυνηγετικών οργανώσεων και το δικαίωμα των κυνηγών να ανήκουν σε όποιον Σύλλογο ή Κυνηγετική οργάνωση επιθυμούν.

Δείτε: Παρακαταθήκες σε πολλά επίπεδα από Τσιρώνη στη Φωκίδα

Δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=R9DiVdKvOIA


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας