οργανωσεις

Published on 24 Ιουνίου, 2016 | by Kynoclub

0

Ενδοκυνηγετικός Εμφύλιος! ΚΣΕ & Δ ΚΟΣΕ εναντίον Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω!

κείμενο-ΦΩΤΟ: Ν. Φωτακόπουλος

Aπίστευτο και όμως αληθινό! Οι διοικήσεις της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της αναγνώρισης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω, ως συνεργαζόμενου με τις Δασικές Υπηρεσίες. Με λίγα λόγια η ΚΣΕ και η Δ ΚΟΣΕ θέλουν να εξοβελίσουν  από τις ταξεις τους  τον ιστορικό Σύλλογο από ….αβελτηρία και  ιδιοτέλεια (!) όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανάρτηση του Κ.Σ Αιγάλεω στο διαδίκτυο.

-Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Η απάντηση ίσως κρύβεται από την μια στο γεγονός ότι η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω δεν σκύβει το κεφάλι στους ηγεμόνες της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ και από την άλλη στις 3.000 άδειες που εκδίδει. Ναι! Στις 3.000 κυνηγετικές άδειες τις οποίες …λιγουρεύονται οι υπόλοιπο Σύλλογοι της Αττικής που ελέγχουν και ελέγχονται απόλυτα από τις διοικήσεις της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ. Το έργο το είχαμε δει πάλι πριν δυο χρόνια όταν το ΄΄Αιγάλεω΄΄ είχε διαγραφεί πρόσκαιρα απο την λίστα των συνεργαζόμενων με μια πραγματικά αστεία δικαιολογία. Ήταν μια απόφαση της Περιφέρειας που είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Η αδικία διορθώθηκε γρήγορα όμως οι ηγεσίες της  ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ είχαν άλλη γνώμη και συνεχίζουν να διώκουν, νομικά, τον μεγαλύτερο Κυνηγετικό Σύλλογο της Αττικής και ίσως της Ελλάδος. Δείτε τα σχετικά  λινκ από παλιότερες αναρτήσεις του kynoclub.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Κατά τα άλλα δεν προκαλεί πλέον καμία εντύπωση η σιωπή (για τον ενδοκυνηγετικό εμφύλιο) του καλοπληρωμένου κυνηγετικού τύπου μέσω των διαφημίσεων της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ! Οι μέρες που βιώνουμε ίσως αποκαλύψουν και άλλους σκελετούς σε δημοσιογραφικά ντουλάπια…

aigalew

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Παραίτηση της αίτησης ακύρωσης από την ΚΣΕ και την Δ΄ ΚΟΣΕ

Τον τελευταίο καιρό ζούμε την μάχη των κυνηγετικών οργανώσεων να προασπίσουν το κυνήγι και τις ίδιες τις οργανώσεις μας. Διατυπώνονται παράλληλα αιχμές για τον ρόλο των “κυνηγετικών παρασυλλόγων “.
Ο Σύλλογος μας το καλοκαίρι του 2014 με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής αναγνωρίστηκε και πάλι συνεργαζόμενος με τις Δασικές Υπηρεσίες . Την απόφαση αυτή προσέβαλαν για ν΄ ακυρωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι δικές μας οργανώσεις Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας και Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία και όχι οι “αντιπαθείς ” οικολόγοι και αντικυνηγοί ! Το γιατί δεν θέλουν τον Σύλλογο μας στις κυνηγετικές οργανώσεις και τον θέλουν “παρασύλλογο ” ας το εξηγήσουν οι ίδιοι . Σίγουρα θα το εξηγήσει τα επόμενα χρόνια η κυνηγετική Ιστορία .
Οι άνω οργανώσεις μας ζήτησαν να παλέψουμε κι εμείς ως Σύλλογος για το κυνήγι και τις οργανώσεις μας . Αν πράγματι πιστεύουν σ’ αυτό που μας ζήτησαν πρέπει να παραιτηθούν τώρα από την αίτηση ακυρώσεως που άσκησαν σε βάρος του Συλλόγου μας κι εκκρεμει στο ΣτΕ ως ένδειξη ενδιαφέροντος από μέρους τους για το κυνήγι και τις οργανώσεις του , αλλιώς η αντιφατική συμπεριφορά τους κινείται από την αβελτηρία έως την ιδιοτέλεια .

aigalew

ΔΕΙΤΕ: Δικαίωση του Κ.Σ Αιγάλεω! Επανέρχεται στους ΄΄αναγνωρισμένους΄΄ Συλλόγους…

ΔΕΙΤΕ: Κυνηγηθήκαμε ανελέητα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας