οργανωσεις

Published on 12 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Κυνηγετικοί Σύλλογοι: Εδώ οι φτηνές άδειες, εδώ τα σπουδαία δώρα!

γράφει ο Ακτήμων Κυνηγός

ΠΩΓΩΝΙΤο γνωστό σκηνικό του ανταγωνισμού μεταξύ γειτονικών Κυνηγετικών Συλλόγων με στόχο την προσέλκυση κυνηγών για την έκδοση της άδειάς τους αναμένεται να επαναληφτεί και φέτος. Και αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι κυνηγοί αντιμετωπίζουν τον Σύλλογο τους ως εκδοτήριο αδειών και όχι ως Σύλλογο στον οποίο έχουν ενταχτεί συνειδητά ως μέλη. Βέβαια τα …αισθηματία είναι αμοιβαία μια και αρκετοί  Σύλλογοι αντιμετωπίζουν τους κυνηγούς ως ΄΄εκδοθείσες άδειες΄΄ και όχι ως πραγματικά μέλη του; Η αιτία του κακού είναι η νομοθετημένη υποχρέωση των κυνηγών να ανήκουν σε κάποιο Σύλλογο ωστε να απολαμβάνουν των προνομίων που έχουν οι λεγόμενοι ΄΄συνεργαζόμενοι΄΄ με το Υπουργείο Περιβάλλοντος Σύλλογοι.

Οι κυνηγοί είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν την άδεια τοις σε Κυνηγετικό Σύλλογο της επικράτειας του Δασαρχείου στην οποία βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους. Έτσι αρκετοί Σύλλογοι ανταγωνίζονται στην προσέλκυση …αδειών τις οποίες επιβαρύνουν με τις δικές τους συνδρομές και έκτακτες εισφοράς. Ο ανταγωνισμός ενίοτε καταλήγει σε γελοιότητες ενώ δεν λείπουν και τα ευτράπελα τα οποία όμως δεν είναι του παρόντος.

Κάποιοι Σύλλογοι προσπαθούν να γίνουν ελκυστικοί προσφέροντας δώρα ενώ άλλοι διαφημίζουν τις φτηνές άδειες τους . Διαβάστε τα σχετικά λινκ και βγάλτε συμπεράσματα. Τον φετινό χώρο των …προσφορών άνοιξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πωγωνίου που προσφέρει ένα χρήσιμο πορτοκαλί γιλέκο!

ΔΕΙΤΕ: Βγήκαν τα ….μαχαίρια για τις φτηνές άδειες!
ΔΕΙΤΕ: ΕΔΩ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας