ειπαν

Published on 17 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Όταν ο κυναγωγός πυροβόλησε την ώρα που ο σκύλος του …έχεζε σε αγώνα μπεκάτσας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ: Μέλος ΟΚΑΔΕ, εκτροφέας Πόιντερ, ιδιοκτήτης τριών Πρωταθλητών και Κυπελούχων  Ευρώπης.

-Έγραψε στο facebook σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στον χώρο της κυνοφιλίας και την ατιμωρησία που βοηθά τα …λαμόγια να επιβιώνουν…

΄΄ Για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται στο χώρο της κυνοφιλίας και πως επιβιώνουν τα λαμόγια, γιατί υπάρχει ατιμωρησία, θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε πριν μερικά χρόνια. ..Λοιπόν ένας κριτής την ώρα του αγώνα βλέπει μπροστά του καθώς διαγωνιζόταν έναν συνάδελφο του την σκύλα του να έχει σταματήσει και να κοπρίζει και εννοείτε ότι το μπίπερ κτυπούσε. Αυτός, ο διαγωνιζόμενος, βγάζει το πιστολάκι και πυροβολεί. Προς τιμήν του ο κριτής αντέδρασε και έστειλε στο πειθαρχικό τον συνάδελφο του. Αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια ο συγκεκριμένος κριτής που προσπάθησε να εξαπατήσει (ως κυναγωγός) τον συνάδελφο του να καταλαμβάνει την τιμητική θέση του προέδρου τον κριτών. Αυτή ήταν η τιμωρία του ….

ΣΧΟΛΙΟ Dimitris Voudris Συνήθως τα επίθετα στην Ελλάδα ξεκινούσαν και χαρακτήριζαν τον άνθρωπο από τα παρατσούκλια π.χ Ράπτης υπήρχε παλιά στην οικογένεια ένας ράφτης ,Οικονομάκος ήταν αυτός που έκανε οικονομία ,Πονηρεας ήταν ο πονηρούλης ,αυτός που έριχνε τους άλλους που τους κορόιδευε για ίδιο όφελος !!!!! ΓΙ αυτό σας λέω μην τα βάζετε με τον σημερινό πονηρούλη δεν φταίει αυτός το έχει στο DNA του. Χίλιες φορές το έχω γράψει Όταν έχεις έναν πρωταθλητή δεν πας την σκύλα να ζευγαρώσει με τον πρωταθλητή αλλά με τον πατέρα που έβγαλε τον ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ. !!!!!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας