επικαιροτητα

Published on 18 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Τσιρώνης: Στις 20 Αυγούστου κυνηγάτε χωρίς αλλαγές!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Aπο την πατρίδα του την Ηλεία ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ Τσιρώνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη Ρυθμιστική Απόφαση  της νέας κυνηγετικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας ΄΄Πρώτη΄΄ της Ηλείας, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Κώστας Αντωνόπουλος, σε  συνάντηση που είχε ο κ. Τσιρώνης με τον πρόεδρο της Γ ΚΟΠ κ. Κώστα Μαρκόπουλο καθώς και τους προέδρους των Κυνηγετικών Συλλόγων Πύργου κ Κωνσταντόπουλο και  Ζαχάρως κ Πλιάγκο δήλωσε ότι η κυνηγετική περίοδος θα παραμείνει στο ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αύξησης του ορίου κάρπωσης των αγριόχοιρων ενώ διαβεβαίωσε οτι η θήρα στον Κυπαρισσιακό Κόλπο θα είναι και πάλι ελεύθερη.

-Οι νέες καθησυχαστικές δηλώσεις του κ Τσιρώνη έρχονται ως συνέχεια των παλαιοτέρων δηλώσεων του στις οποίες είχε διαβεβαιώσει ότι ΄΄οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι οι λαθροθήρες και όχι η νόμιμοι κυνηγοί΄΄.

efimerida1

Εντύπωση όμως προκαλεί και η συχνότητα των συναντήσεων του προέδρου της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ Κώστα Μαρκόπουλου που είναι παράλληλα μέλος της διοίκησης της Συνομοσπονδίας με τον κ Τσιρώνη. Τελικά παρά τα περί αντίθετου διαδιδόμενα, από τους αιώνιους κυνηγοσυνδικαλιστές των Αθηνών αποδεικνύεται  ότι ο κ Τσιρώνης είναι ο πλέον προσβάσιμος πολιτικός, υπεύθυνος για το κυνήγι, μετά τον αξέχαστο κ Κιλτίδη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του kynoclub.gr ο κ Τσιρώνης εξέφρασε την απορία του για τα δημοσιεύματα που λένε ότι έχει κλειστές πόρτες στην κυνηγετική ηγεσία.

-Δημοσιεύουμε την προηγούμενη Ρυθμιστική Απόφαση ώστε να την έχουν υπόψη τους όχι μόνο οι κυνηγοί αλλά όλοι όσοι …έσκουζαν (επι πληρωμή) τους τελευταίους μήνες και μας διαβεβαίωναν ότι το κυνήγι θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου!

Η ΡΥΘΜΗΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 2015-2016

rithmistiki


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας