αυτοκινητα

Published on 19 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Η νταλίκα που κάηκε η Λ.Ε.Α. και η …γαϊδουριά των Ελλήνων Οδηγών!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Ευτυχώς αυτό το τρομακτικό τροχαίο δεν είχε θύματα. Μόνο υλικές ζημιές! Όμως για μια ακόμα φορά ανέδειξε την ανεπάρκεια των ελλήνων οδηγών και την παντελή έλλειψη παιδείας και γνώσης που διακρίνει την πλειοψηφία τους. Βέβαια οι οδηγοί δεν είναι τίποτε άλλο από μέρος της κοινωνίας μας και φέρει τα ίδια με αυτήν χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά κοινωνικής μόρφωσης, συμπεριφοράς, πονηριάς, καπατσοσύνης κ.λ.π.

ntalika4

Έζησα λοιπόν εγκλωβισμένος για δυό ώρες στην εθνική οδό, στα Οινόφυτα, την αγωνία των οδηγών ασθενοφόρων, πυροσβεστικών και περιπολικών να  φτάσουν στο σημείο που είχε διπλώσει η τεράστια νταλίκα που στην συνέχεια πήρε φωτιά….

Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δυο ρεύματα. Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.  Οι πονηροί συνέλληνες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν (και) σε αυτή με αποτέλεσμα γρήγορα να την αχρηστέψουν. Αδύνατον να πλησιάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα…

ntalika1

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Οι …πονηρότεροι των πονηρών ακολουθούσαν τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά οχήματα που αγκομαχούσαν να περάσουν ανάμεσα στα εγκλωβισμένα οχήματα και να φτάσουν στην φλεγόμενη νταλίκα. Ήθελαν να βγουν μπροστά (όπως ο οδηγός του λευκού ΤOYOTA της φωτογραφίας) έστω και με αυτό τον τρόπο και ας κόψουν οι άλλοι το λαιμό τους. Αυτοί να ξεφύγουν!

ntalika3

Ευτυχώς ο οδηγός της νταλίκας που κάηκε μπόρεσε και βγήκε έγκαιρα. Διαφορετικά θα είχε καεί εξ αιτίας των ανεγκέφαλων οδηγών που δεν έχουν μάθει ακόμα τι σημαίνει ΛΕΑ. Ίσως γιατί κανείς δεν τους το έμαθε ποτέ. Ούτε η Πολιτεία ούτε, ούτε η τροχαία ούτε  καν οι λεγόμενες Σχολές Οδηγών!

΄΄Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει ΄΄ όπως θα έλεγε και ο  Γιώργος Σεφέρης

ntalika5


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας