επικαιροτητα

Published on 24 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Διαμαρτυρία Δασολόγου για τον χαρακτηρισμό …αντικυνηγός!

Με μήνυμα του που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook o Δασολόγος περιβαλλοντολόγος κ Βασιλάκης Δημήτρης διαμαρτύρεται για τον χαρακτηρισμό του ως αντικυνηγού σε ανάρτηση του  kynoclub.gr.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακαλούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό μια και όπως προκύπτει από την δήλωση του κ Βασιλάκη οι πληροφορίες μας ήταν λανθασμένες. Αυτονόητο είναι ότι ουδέποτε υπήρξε κάποια πρόθεση ή σκοπιμότητα για μείωση της προσωπικότητας ή της επαγγελματικής και επιστημονικής επάρκειας ή  κατάρτισης του. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να λοιπόν να ανακαλέσουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό μια και ο ίδιος δεν το αποδέχεται και να του ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη.  Κατωτέρω αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του κ Βασιλάκη όπως ακριβώς την δημοσίευσε.

Για το kynoclub.gr

N. Φωτακόπουλος


Dimitris Vasilakis Αυτά είναι τα ονόματα της επιτροπής που θα επεξεργαστεί τις απόψεις για το κυνήγι

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τη Συνέντευξη Τύπου του κ. Γιάννη Τσιρώνη, σχετικά με το Πόρισμα του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι»

Στην παραπάνω ανάρτησή σας αναφέρετε «Στους αντικυνηγούς περιλαμβάνονται ο κ Βασιλάκης Δημήτρης»

Αξιότημε κ. Ν. Φωτακόπουλε και kynoclub.gr,

Με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμά σας και μιας και «ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με αντικείμενο ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ» φέρει την υπογραφή μου.

Σας παρακαλώ και σας προκαλώ να παρουσιάσετε δημόσια τα έγγραφα τα οποία φέρουν την υπογραφή μου και από τα οποία απορρέει ο χαρακτηρισμός του «αντικυνηγού» που αβάσιμα, σκόπιμα και μεροληπτικά μου αποδίδετε. Αν δεν μπορείτε, με έγγραφα ενυπόγραφα από μέρους μου, να αποδείξετε τον ισχυρισμό σας και την αυθαίρετη κατηγοριοποίηση και ως εκ τούτου στοχοποίηση μου, σας καλών να ανασκευάσετε δημόσια, να αποκαλύψετε επώνυμα της αξιόπιστες πηγές σας, να τις δημοσιεύσετε μαζί με το παρόν κείμενο σε αντίστοιχη θέση με το κείμενο με το οποίο με διαβάλετε σκόπιμα. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι ηθικών, ψυχικών, υλικών, υπηρεσιακών, σωματικών ή άλλων βλαβών προκύψουν εις βάρος μου ως απόρροια του ανυπόστατου, σκόπιμα αποδιδόμενου στο πρόσωπό μου και συκοφαντικού χαρακτηρισμού που ενυπόγραφα μου αποδίδετε.

https://www.researchgate.net/profile/Dimitris_Vasilakis

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Βασιλάκης


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας