θηροφυλακή

Published on 8 Αυγούστου, 2016 | by Kynoclub

0

Νέα κατάσχεση αγροτικού αυτοκίνητου για λαθροθηρία!

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Καγιούλης Δημήτριος, Παναγιώτου Γεώργιος και Χριστόπουλος Χαράλαμπος, με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δημητσάνας, Ανδρίτσαινας και Τροπαίων αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομη θήρα αγριόχοιρου το βράδυ στο καρτέρι, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ηραία Αρκαδίας και ύστερα από παρακολούθηση εντόπισαν ένα άτομο να κάνει χρήση προβολέα φωτίζοντας τα γύρω χωράφια. 
Ακολουθώντας διακριτικά τις κινήσεις του και δίχως να γίνουν αντιληπτοί πλησίασαν την περιοχή όπου αφού εντόπισαν τον δράστη διαπίστωσαν ότι εκείνος επέστρεφε στο αγροτικό του όχημα στο οποίο επιβιβάσθηκε και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το χωριό του.
Λίγο πριν φτάσει στην οικία του, οι Θηροφύλακες σταμάτησαν το αγροτικό όχημα για έλεγχο μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα στην οποία ήταν προσαρτημένος προβολέας καθώς επίσης και πέντε φυσίγγια ιδανικά για την θήρα αγριόχοιρου.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Τριπόλεως στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του καθώς επίσης κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, ο προβολέας, τα φυσίγγια, το αγροτικό όχημα και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με εντολή του Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Τριπόλεως, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.

thurofulakh01


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας