αυτοκινητα

Published on 9 Αυγούστου, 2016 | by Kynoclub

0

Διπλοκάμπινο BMW!

Το όνειρο για ένα ολοκληρωμένα σχεδιασμένο φορτηγό BMW ενδεχομένως να παραμείνει μόνο στα χαρτιά. Ωστόσο, τόσο οι λάτρεις όσο και οι σχεδιαστές της BMW προσμένουν στην ημέρα που θα ολοκληρωθεί η ιδέα μιας ικανής για τον δρόμο BMW Ute.

Οι φήμες για την παραγωγή ενός BMW Ute αναβίωσαν πρόσφατα μετά και την τοποθέτηση του διευθυντή Marketing Αυστραλίας, Marc Werne «ποτέ μην λες ποτέ, βλέπουμε πολύ στενά ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Άμεσο ενδιαφέρον επέδειξαν, πάντως, οι σχεδιαστές της BMW παρουσιάζοντας τα προσχέδια μίας ιδέας για το πώς θα φαινόταν ένα ολοκληρωμένο διπλοκάμπινο με το παράδειγμα ενός Bimme Alpine White truck. Συγκεκριμένα, παρουσίασαν ένα λευκό διπλοκάμπινο που σύμφωνα με τους σχεδιαστές η απόδοση παρουσιάζει τα τυπικά χαρακτηριστικά φορτηγού με εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος, monster heels, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στην πίσω καμπίνα και την δυνατότητα αφαιρούμενης οροφής. Η κουκούλα διατηρείται η ίδια όπως στο σχέδιο του BMW X1, σε μια πιο σπορ έκδοση.

Σε αναμονή θα είναι οι οπαδοί της BMW μέχρι και την ολοκλήρωση της ιδέας που όπως φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

ΠΗΓΗ:bmwblog.com

Πηγή: http://www.inbusinessnews.com/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας