οργανωσεις

Published on 20 Αυγούστου, 2016 | by Kynoclub

0

Παραίτηση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών & Σκοπευτικών Συλλόγων ο κ Ν. Κουρπουανίδη.

επιμέλεια: Ακτήμων Κυνηγός

Tην παραίτηση του από την θέση του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών & Σκοπευτικών Συλλόγων υπέβαλε ο κ Νίκος Κουρπουανίδης επικαλούμενος λόγους …ευθιξίας. Ο κ Κουρπουανίδης με μια μάλλον υπερβολική αντίδραση αντί να καταλογίσει ευθύνες στον άτολμο κ Τσιρώνη που δεν τόλμησε να κάνει κάποιο βήμα προς την κατεύθυνση της ισότητας μεταξύ των κυνηγών αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του.

–Όπως έχει γίνει γνωστό από μέλη της Ομοσπονδίας,  τις ημέρες πριν την υπογραφή της Ρυθμιστικής, ο κ Κουρπουανίδης είχε λάβει διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις από στελέχη του ΥΠΕΚΑ, ίσως και από το περιβάλλον ή τον ίδιο τον κ  Τσιρώνη, ότι υπήρχε η βούληση για άρση των εμποδίων, και των αντισυνταγματικών διακρίσεων,  που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τα μέλη των ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων. Εμπόδια όπως είναι η κατάθεση του παραβόλου για την άδεια αποκλειστικά στην Τράπεζα της Ελλάδος, η απαγόρευση εκπροσώπησης των ανεξάρτητων Συλλόγων από δικηγόρο, η απαγόρευση πρόσληψης ιδιωτικών φυλάκων θήρας και μια σειρά ακόμα θεμάτων που διαχωρίζουν τους  κυνηγούς και τους Συλλόγους τους σε προνομιούχους  και σε μη προνομιούχους. Προνομιούχοι είναι οι ΄΄συνεργαζόμενοι΄΄ με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και μη προνομιούχοι είναι οι Ανεξάρτητοι Σύλλογοι της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών & Σκοπευτικών Συλλόγων . Ενδεικτικό του διαχωρισμού είναι το γεγονός ότι οι κυνηγοί που είναι μέλη των ανεξάρτητων Συλλόγων όπως και οι μεμονωμένοι κυνηγοί που θα επιλέξουν να βγάλουν την άδεια τους απ ευθείας στο Δασαρχείο επιβαρύνονται με προσαύξηση του τέλους αδείας με 90% όπως ακριβώς και οι αλλοδαποί κυνηγοί που θέλουν να κυνηγήσουν στην χώρα μας…

-Συνδεθείτε με το  λινκ στο τέλος του κειμένου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

kourpouanidis1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ – ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αν. Νικολαϊδη 64 Πτολεμαϊδα

Τκ 50200

Τηλ. 6932355777

                                                                        Προς

                                               Γραμματέα  κον   Ν. Κατσιούδη

Κύριε Γραμματέα:

Μετά την αρνητική εξέλιξη του τρόπου αντιμετώπισης της Ομοσπονδίας μας από την Πολιτεία και κατά την φετινή κυνηγετική περίοδο παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε αλλά και τις διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρχει ποιο δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση μεταξύ των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά τα κυνηγετικά θέματα από την ίδια την πολιτεία σας γνωρίζω τα εξής:

  • Επειδή απέτυχα να προάγω όσον θα έπρεπε τα θέματα της Ομοσπονδίας
  • Επειδή απέτυχα να πείσω τους Κυβερνώντες για ισότητα των κυνηγών πολιτών
  • Επειδή απέτυχα να διεκδικήσω με οποιονδήποτε τρόπο τα δίκαια αιτήματα μας

Για όλα τα ανωτέρω αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας επωμιζόμενος όλα τα λάθη που έγιναν μέχρι τώρα.

Ζητώ να κάνετε αποδεκτή την απόφαση μου αυτή και να προχωρήσετε περαιτέρω σύμφωνα με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας

Με τιμή

Νίκος Κουρπουανίδης

Πτολεμαΐδα 17-8-2016

δείτε: ΒΙΝΤΕΟ! Απίστευτες καταγγελίες κατά των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Κυνηγετικών οργανώσεων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας