επανιελ μπρετον

Published on 28 Αυγούστου, 2016 | by Kynoclub

0

Κορυφαίο Επανιέλ της Ευρώπης ο LOQO DEL DND SERBIA!

επιμέλεια: Νάσος Φωτακόπουλος

Αναμφίβολα είναι γεννημένος νικητής! Σε όποια έκθεση και αν συμμετάσχει θα ανέβει στο βάθρο και συνήθως στο ψηλότερο σκαλί του. Δεκάδες κριτές από διαφορετικές χώρες επιβεβαιώνουν ο ένας μετά τον άλλο την μεγάλη του αξία. Είναι ο LOQO DEL DND SERBIA των Θάνου Θεοχάρη & Γιάννη Φραγγίδη!

Τελευταία επιτυχία του η κατάκτηση του τίτλου ΄΄Πρωταθλητής Ευρώπης΄΄ στο European dog show 2016 των Βρυξελών. Μια επιτυχία  που τον αναδεικνύει ως το κορυφαίο Επανιέλ Μπρετόν της ευρωπαϊκής ηπείρου και έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της φυλής του όλων των εποχών. Στις Βρυξέλες όπου τον παρουσίασε η κα  Elena  Trufanova ο LOQO δεν είχε καμία δυσκολία, ανάμεσα στα καλύτερα Μπρετόν της Ευρώπης, να αναδειχτεί για μια ακόμα φορά ο πρώτος των πρώτων. Μπήκε στον στίβο αποφασισμένος, όπως πάντα, να κερδίσει και κέρδισε χαρίζοντας στην Ελληνική κυνοφιλία τον κορυφαίο ευρωπαϊκό τίτλο για την φυλή του.

loqo3Πρώτος και στην Ελλάδα

Πρόσφατη  όμως είναι και η ανάδειξη του LOQO DEL DND SERBIA όχι μόνο ως κορυφαίου Επανιέλ Μπρετόν αλλά και ως κορυφαίου σκύλου απο όλες τις φυλές φάρμας, της ομάδος 7, από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος. Ο LOQO με την υποδειγματική παρουσίαση του Γιάννη Φραγγίδη αναδείχτηκε μέσα από το βαθμολογικό σύστημα του ΚΟΕ ως ο κορυφαίος σκύλος φέρμας στο σύνολο των ελληνικών εκθέσεων αφήνοντας πίσω του στο βαθμολογικό σύστημα σπουδαίους σκύλους από πολυπληθέστερες φυλές όπως είναι τα Πόιντερ και τα Σέττερ.  Όμως ο LOQO πρώτα και πάνω από όλα είναι ένας σκύλος εργασίας και ένα άξιο κυνηγόσκυλο. Μέχρι τώρα επιβεβαιώνει την κυνηγετική του αξία συντροφεύοντας τους ιδιοκτήτες του στο κυνήγι.

Ελπίζουμε να τον απολαυσουμε σύντομα και σε κάποιους αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων όπου το σπουδαίο αυτό μπρετόν θα αναδείξει το σύνολο των χαρισμάτων που τόσο γενναιόδωρα του χάρισε η φύση.

loqo2

 Το …βιογραφικό του

LOQO DEL DND SERBIA

Ημ. Γεν. 26 / 06 / 2013

Πατέρας: DIDI ALESANDRO & NICOLA

Μητέρα: BELLA OD DORDEVICA Εκτροφέας. DEL DND SERBIA Ιδιοκτήτες Θεοχάρης Θάνος & Φραγγίδης Γιάννης Ήρθε στην Ελλάδα αρχές του Ιούνιο του 2015 σε ηλικία 2 χρονών.

Σε ένα χρόνο στην χώρα μας, από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 , έχει λάβει μέρος σε 17 εκθέσεις μορφολογίας, εκ των οποίων 13 Διεθνείς ( CACIB ) 3 Εθνικές ( CAC ) και μια SPESIAL BRETON και έχει τα εξής αποτελέσματα:

17 X ΕΞ, 16X CAC & 1X RCAC,12 XCACIB & 1X RCACIB, 16 XBOB ( Καλύτερο φυλής ) 14X BOG 7,( καλύτερο ομάδος 7 ) 2 X R BOG 7, 4XBIS ( Καλύτερο έκθεσης ) 3Χ 2ο BIS, 1X 3os BIS & 1X 4os BIS.

Έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μορφολογίας στο ΟΣΛΟ και ανακηρύχθηκε Αναπληρωματικός Πρωταθλητής Ευρώπης και 3ος στο Παγκόσμιο στην Μόσχα.

Στο European dog show 2016 των Βρυξελών αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης.
1st EX CLASS CHAMPIONS – CAC – CACIB – BEST MALE – EUROPEAN CHAMPION 2016 & BOB – BELGIAN WINNER & BENELUX WINNER. !!!

loqo

ΔΕΙΤΕ: LOQO DEL DND SERBIA

ΔΕΙΤΕ: LOQO DEL DND SERBIA VIDEO!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας