ειπαν

Published on 8 Σεπτεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Την κυνοφιλία την πήγαν μπροστά τρεις – τέσσερις άνθρωποι, τα διοικητικά συμβούλια φρέναραν την κυνοφιλία..

XΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΑΚΟΥΛΙΑΣ (εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ και εκπαιδευτής  αγώνων)

‘’Δήλωσε μεταξύ άλλων στον Νίκο Φωτακόπουλο  σε παλαιότερη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο Έθνος Κυνήγι. Εξ αιτίας αυτής της συνέντευξης ο λαοφιλής Χρηστός είχε κληθεί σε απολογία και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ενώπιων της Γενικής Συνέλευσης, όπως του επέβαλαν οι παντοδύναμοι τότε παράγοντες του ΟΚΑΔΕ. Να τι είχε δηλώσει:

‘’Την κυνοφιλία την πήγαν μπροστά τρεις –τέσσερις άνθρωποι.  Όχι από κριτές και Διοικητικά Συμβούλια. Αυτοί την φρέναραν την κυνοφιλία.. Δεν είχαμε ανθρώπους με όραμα.. Έτσι πιστεύω. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Να σου πω λοιπόν. Ερχόταν  λοιπόν εδώ ο τάδε Ιταλός εκπαιδευτής. Τα βλέπαμε εδώ τα σκυλιά του, τίποτα το σπουδαίο. Αμέσως αυτός έπιανε έναν κριτή, υπήρχαν 2-3 κριτές ευνοούμενοι, πάρε σκυλί, πάρε εκπαίδευση, και στο τέλος οι σκύλοι του χωρίς να έχουν αυτό το επίπεδο έπαιρναν  CACIT και πάλι CACIT για λόγους πολιτικής. Τα ίδια γίνονταν και στο Κύπελλο του ΚΟΕ. Ο άλλος δεν είναι εδώ στο χωράφι για να δει. Παίρνει το περιοδικό και βλέπει CAC-CACIT και μένει με αυτή την εντύπωση…΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr: Εάν για αυτή την δήλωση την οποία πολλοί κυνόφιλοι θα προσυπέγραφαν ο Ραπακούλιας κάθισε στο σκαμνί τότε με τον Ψυχάρη τι θα έπρεπε να γίνει που από την μια παριστάνει τον κριτή χωρίς να είναι και από την άλλη αποκαλεί …. λαμόγια κριτές του ΟΚΑΔΕ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας