ειπαν

Published on 26 Σεπτεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι με βοήθησαν να πουν ποιά είναι η βοήθεια που μου προσέφεραν.

ΘΩΜΑΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: Κυναγωγός και μέλος Εθνικής Ομάδος Πόιντερ Αγώνων Βουνού 2016

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφερόμενος στην εγκατάλειψη του από τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδος όταν χάλασε το αυτοκίνητό του στην Ιταλία όπου είχαν μεταβεί για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 

Όταν το 1995 ο EL ROY του Γιάννη Κουτεντακη είχε επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγίου, και η δική μου σkυλα ΑΚΑ η μητέρα της Κίρκης ήταν επίσης μελος, ο Γιάννης μου ζήτησε την βοήθεια μου, διότι ο EL ROY δεν έκανε απόρτ, και χωρίς απόρτ θα ηταν αδύνατον να μπει στην βαθμολογία. Τότε εγώ έκλεισα την σχολή διότι δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο και μέσα σε δεκαεννέα μέρες εκανα κατευθυνόμενο απόρτ στον EL ROY παρόλο που ο μικρότερος χρόνος που απαιτείται για το κατευθυνόμενο απόρτ είναι δύο μήνες και εφόσον ο σκύλος είναι πλήρως εκπαιδευμένος. Ο EL ROY έκανε απόρτ, μπήκε στην βαθμολογία και συνέβαλε στην βελτίωση της βαθμολογίας της χώρας μας. Φυσικά για όλη μου αυτή την προσπάθεια δεν ήθελα και δεν πήρα ως ανταμοιβή ούτε μία δραχμή. Την επόμενη δε χρονιά βελτίωσα το απόρτ του σκύλου του Γιάννη και έκανε απόρτ στο νερό, ώστε να μην αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από την γενική βαθμολογία του. Έφτασα δε στο σημείο να πέσω με τα ρούχα μέσα στην παγωμένη λίμνη στο Ζlin της Τσεχίας για να προτρέψω τον EL ROY να κάνει απόρτ. Όταν ο σκύλος μπήκε στη βαθμολογία τον πήρα και έκανα το απόρτ στο νερό. Οι διοργανωτές όμως εκκάλεσαν τον Γιάννη τον Κουτεντάκη να το κάνει ο ίδιος και πράγματι ο σκύλος έκανε για δεύτερη φορά απόρτ στην παγωμένη λίμνη, παρόλο το πολύ κρύο και παρόλο του ότι ο κριτής πέταξε το παπί όσο πιο μακριά μπορούσε στο κέντρο της λίμνης, για να τον αποκλείσει απο την βαθμολογία. Φυσικά ούτε για αυτό το σκέλος της βελτίωσης του απόρτ στο νερό δεν ήθελα και δεν πληρώθηκα ούτε μία δραχμή, διότι νόμιζα ότι με τ ην προσπάθεια μου αύτη, θα βελτίωνα την εικόνα της χώρας μου και θα βοηθούσα ενα φίλο και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Αυτό είναι ένα παράδειγμα βοήθειας μέλους της Εθνικής και υπάρχουν και πολλά άλλα παραδείγματα.
Εάν ένα μέλος της Εθνικής είχε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και είχα πιστωτική κάρτα, θα του νοίκιαζα ένα αλλο αυτοκίνητο έστω και με δικά μου χρήματα και εάν δεν είχα πιστωτική και δεν είχα χώρο, θα κατέβαζα τα πράγματα μου στην άσφαλτο, θα έπαιρνα αυτόν και τον σκύλο του μαζί μου και θα ολοκληρώναμε την αποστολή την οποία είχαμε αναλάβει. Οι κύριοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι με με βοήθησαν θα πρέπει να πουν ποιά είναι ακριβώς η βοήθεια την οποία μου προσέφεραν. Όταν η γυναίκα μου κλαίγοντας τους πληροφορούσε ότι δεν είχαμε πιστωτική κάρτα και ότι δεν θα μπορούσα να νοικιάσω αυτοκίνητο για να συνεχίσω την αποστολή ένας απ αυτούς είπε ότι εάν δεν μπορούσαμε να πάμε, να τους ειδοποιούσαμε για να μην πληρώσουν την συμμετοχή μου στον αγώνα χρεώνοντας άδικα τον όμιλο.
Τα άλλα δε μέλη της αποστολής παρ όλο του ότι τους είχαμε πεί από το πλοίο ότι είχαμε πρόβλημα οτι είχε σπάσει το πίσω διαφορικό και θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε επαφή μην τυχόν προκύψει κάποιο πρόβλημα, έφυγαν και δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο μέχρι τώρα. Παρά μόνο ο Νίκος Νικολάου δημοσιογράφος της Κυνηγεσίας, ο οποίος και αυτός ήταν φιλοξενούμενος μας είπε να απευθυνθούμε σε κάποιον στο καράβι που έμενε στην Ανκόνα και μας ειδοποίησαν αργα το βράδυ οτι χωρίς πιστωτική κάρτα δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Όλα αυτά συνέβησαν παρ ολο που ο διοργανωτής του αγώνα και κριτής όπως είπε ο κύριος Νικολάου θα ήταν το βράδυ μαζί τους και θα τους οδηγούσε στον τόπο της διοργάνωσης. Δεν μου έγινε καμιά άλλη πρόταση βοήθειας παρά μόνον. εάν ταξίδευα με το τραίνο που επεχείρησα να πάρουμε και έφτανα σε απόσταση το πολύ μισής ώρας απο τον προορισμό τους, θα με βοηθούσαν να με πάνε στο ξενοδοχείο. Πράγμα που ήταν ανέφικτο,  διότι δεν μας επέτρεπε ο χρόνος μετά από 4 αλλαγές τραίνου όπως μας ειπε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδος στην Ιταλία, δεν μπορούσαμε να πάρουμε και το λεωφορείο για να πάμε πιο κοντά γιατί θα ήταν πολύ αργά τη νύχτα ,και θα είχα χάσει ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιστροφής μου στην Ελλάδα, διότι είχαν 2 μέρες απεργία τα πλοία και θα έπρεπε να γυρίσω τη Δευτέρα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια όλα τα αλλά που ακούγονται είναι μικρότητες και δικαιολογίες στις οποίες δεν θα ήθελα να απαντήσω Ο Όμιλος δεν ευθύνεται, διότι δεν γνώριζε τι γινόταν στην Ιταλία, διότι οι προσπάθειες μου είχαν επικεντρωθεί στο να λύσω επι τόπου το πρόβλημα και δεν τους ειδοποίησα. Θέλω να συγχαρώ το κύριο Ραπακουλια ως εκπαιδευτή. κυναγωγο και τον κύριο Αραπκιλη ως ιδιοκτήτη για το 2ος εξαίρετος του RAPAKOULIAS GENESIS PYROS της πρώτης ημέρας.

petroxeilos2

ΣΧΟΛΙΟ Kynoclub.gr: Ας ελπίσουμε ότι οι του ΟΚΑΔΕ δεν θα περάσουν για μια ακόμα φορά πειθαρχικό τον Θωμά επειδή δεν διστάζει να πει αλήθειες και τα πράγματα ως έχουν. Άλλωστε κάποια άλλη διοίκηση το έχει κάνει και στο παρελθόν επειδή την ενόχλησαν οι τότε αλήθειες…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας