θηροφυλακή

Published on 3 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αδιανόητο! Αστυνομικός λαθροκυνηγός συνελήφθει να κυνηγά πέρδικες πριν την επίσημη έναρξη!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Με την ….αυτοπεποίθηση που δίνει στην παρέα η συμμετοχή  αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, εξόρμησαν πρόωρα για κυνήγι πέρδικας οι λαθροθήρες στο Όρος Μπέλες του νομού Σερρών. Όπως πρώτο ανέφερε το kynoclub.gr  η παρέα των κατηγορούμενων πλέον για λαθροθηρία, ορμώμενη εκ Μαγνησίας, κατασκήνωσε δυο ημέρες πριν την νόμιμη έναρξη του κυνηγίου της πέρδικας στο βουνό και επιδόθηκε σε πρόωρο τουφεκίδι. Όμως οι θηροφύλακες της περιοχής όπως αποδείχτηκε ήταν σε εγρήγορση. Έτσι κατάφεραν να συλλάβουν τους παρανομούντες, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και να κατασχέσουν όπλα, κυνηγετικές άδειες και θηρευμένες πέρδικες, όσες τουλάχιστον μπόρεσαν να βρουν. Το τραγικό στην ιστορία αυτή είναι, όπως ήδη έχουμε γράψει, ότι εκτός από τον αστυνομικό στην παρέα συμμετείχε και αντιπρόεδρος κυνηγετικού Συλλόγου της Θεσσαλίας.

komath

Οι πληροφορίες του kynoclub.gr αναφέρουν ότι υπήρξαν παρεμβάσεις (όχι στους θηροφύλακες) ώστε η υπόθεση να μην δημοσιοποιηθεί και οι συλληφθέντες να πέσουν στα μαλακά άλλα τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν εισακούστηκαν. Ελπίζουμε ούτε τις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε δε το συντομότερο, επίσημη ανακοίνωση από την ΣΤ ΚΟΜΑΘ

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους θηροφύλακες, στις κυνηγετικές οργανώσεις και κυρίως στους Έλληνες κυνηγούς που χρηματοδοτούν, σε δύσκολες εποχές, την λειτουργία της Θηροφυλακής.

ΔΕΙΤΕ: Αντιπρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου και η παρέα του κυνηγούσαν πέρδικες την παραμονή της έναρξης!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας